1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

ANUNT DE INTERES PUBLIC

 

S.C. CLP ECOSERV S.R.L. PASCANI, cu sediul in Municipiul Pascani, str.Morilor, nr.14, jud.Iasi, aduce la cunostinta publica ca, incepand cu luna ianuarie 2022, in conformitate cu prevederile Legii educatiei nationale nr.1/2011 si a Hotararii Consiliului Local nr.232/23.12.2021, elevii din invatamantul obligatoriu si liceal acreditat/autorizat de pe raza administrativ-teritoriala a Municipiului Pascani beneficiaza de gratuitate pentru transportul urban cu mijloace de transport in comun, valabil pentru un traseu.
Pentru a beneficia de gratuitatea serviciilor de transport public local rutier, elevii din invatamantul obligatoriu si liceal acreditat/autorizat de pe raza administrativ-teritoriala a Municipiului Pascani vor solicita abonament lunar de la S.C. CLP ECOSERV S.R.L. Pascani, pana pe data de 5 ale fiecarei luni, in baza urmatoarelor documente :
1) cerere scrisa a solicitantului de abonament catre SC CLP ECOSERV SRL Pascani, inregistrata la registratura societatii;
2) copie a documentului de identitate(certificat de nastere/carte de identitate) a solicitantului de abonament;
3) copie a carnetului de elev emis de institutia de invatamant la care invata elevul, vizat prin stampila si semnatura pentru anul scolar in curs;
4) o fotografie a solicitantului de tip buletin.
** Prin exceptie de la termenul de 5 ale fiecarei luni, pentru luna ianuarie, cererile se primesc incepand cu data de 11.01.2022.
Documentele sus mentionate vor fi inaintate de fiecare solicitant societatii SC CLP ECOSERV SRL Pascani, in calitate de operator al serviciului de transport public local de persoane in Municipiul Pascani, care va elibera legitimatia de transport.
Cererile vor fi depuse de solicitanti la sediul R.A.G.C.L. Pascani, str.Moldovei nr.21, zilnic, dupa urmatorul program :
-de luni – joi, intre orele 7,00-14,00
-vineri, intre orele 7,00-13,00.
Informatii suplimentare se pot obtine la sediul societatii – persoana de contact- managerul de transport , d-na AMIHAESEI LILI, cat si pe site-ul societatii.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cheesecake cu ciocolată: reţetă fără coacere

Potrivit antropologilor, primele prăjituri cu cremă de brânză proveneau...

Horoscop săptămânal 17-23 ianuarie 2022: Scorpionii au nevoie de un ritm de viață mai calm

Horoscopul săptămânal pentru 17-23 ianuarie 2022 îți spune dacă vei...

Minivacanţă de trei zile pentru angajații români, în această lună

Românii vor avea parte de o nouă minivacanţă de...