More

  ALDE Paşcani, sediu nou şi alegeri interne

  Organizaţia ALDE Paşcani îşi deschide sediu la Paşcani. Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local, programată pe 27 septembrie,  se afla un proiect suplimentar de hotărâre privind închirierea unui spaţiu în fostul sediu al Primăriei Paşcani, cu o suprafaţă de peste 35 mp.

  Chiria lunară este de aproape 90 lei/lună se arată în documentele propuse spre aprobare consilierilor iar contractul va fi încheiat pentru o perioadă de doi ani de zile.

  Sediul ALDE Paşcani urmează să fie inaugurat în ziua de vineri 28 septembrie de la ora 15.00, în prezenţa deputatului Varujan Vosganian, a vicepreşedintelui Consiliului judeţean Iaşi, Victor Chirilă şi a secretarului de stat Ciprian Roşca.
  Totodată ar urma să aibă loc şi alegeri interne în cadrul organizaţiei pentru funcţiile de conducere ocupate de actualii interimari. Adunarea Generală este programată în aceeaşi zi de la ora 16.00 în sala Casei de Cultură: Mihail Sadoveanu”. În funcţia de preşedinte urmează să fie confirmat fostul viceprimar al municipiului Paşcani, Neculai Enea – foto.

  Citeste si  Peste 11.000 de elevi din satele ieșene nu pot participa la lecțiile online

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Peste 11.000 de elevi din satele ieșene nu pot participa la lecțiile online

  Comunicat: Un total de 11.807 de elevi din satele ieșene nu au, la momentul actual, acces la internet. Totodată, 10.964 nu au nici acces...

  Comunicat: Consilierii județeni PMP solicită demisia celui mai incompetent președinte de Consiliu Județean din istorie

             Comunicat:  Grupul consilierilor județeni PMP solicită demisia președintelui Consiliului Județean, Maricel Popa. Această solicitare este motivată de lipsa de comunicare, de lipsa de...

  Opinii