Organizaţia ALDE Paşcani îşi deschide sediu la Paşcani. Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local, programată pe 27 septembrie,  se afla un proiect suplimentar de hotărâre privind închirierea unui spaţiu în fostul sediu al Primăriei Paşcani, cu o suprafaţă de peste 35 mp.

Chiria lunară este de aproape 90 lei/lună se arată în documentele propuse spre aprobare consilierilor iar contractul va fi încheiat pentru o perioadă de doi ani de zile.

Sediul ALDE Paşcani urmează să fie inaugurat în ziua de vineri 28 septembrie de la ora 15.00, în prezenţa deputatului Varujan Vosganian, a vicepreşedintelui Consiliului judeţean Iaşi, Victor Chirilă şi a secretarului de stat Ciprian Roşca.
Totodată ar urma să aibă loc şi alegeri interne în cadrul organizaţiei pentru funcţiile de conducere ocupate de actualii interimari. Adunarea Generală este programată în aceeaşi zi de la ora 16.00 în sala Casei de Cultură: Mihail Sadoveanu”. În funcţia de preşedinte urmează să fie confirmat fostul viceprimar al municipiului Paşcani, Neculai Enea – foto.

Slider