31.5 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
31.5 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

ALDE Paşcani, sediu nou şi alegeri interne

Organizaţia ALDE Paşcani îşi deschide sediu la Paşcani. Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local, programată pe 27 septembrie,  se afla un proiect suplimentar de hotărâre privind închirierea unui spaţiu în fostul sediu al Primăriei Paşcani, cu o suprafaţă de peste 35 mp.

Chiria lunară este de aproape 90 lei/lună se arată în documentele propuse spre aprobare consilierilor iar contractul va fi încheiat pentru o perioadă de doi ani de zile.

Sediul ALDE Paşcani urmează să fie inaugurat în ziua de vineri 28 septembrie de la ora 15.00, în prezenţa deputatului Varujan Vosganian, a vicepreşedintelui Consiliului judeţean Iaşi, Victor Chirilă şi a secretarului de stat Ciprian Roşca.
Totodată ar urma să aibă loc şi alegeri interne în cadrul organizaţiei pentru funcţiile de conducere ocupate de actualii interimari. Adunarea Generală este programată în aceeaşi zi de la ora 16.00 în sala Casei de Cultură: Mihail Sadoveanu”. În funcţia de preşedinte urmează să fie confirmat fostul viceprimar al municipiului Paşcani, Neculai Enea – foto.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
31.5 ° C
32.6 °
27 °
48 %
1.3kmh
0 %
vin
31 °
sâm
32 °
Dum
32 °
lun
35 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI