9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023

Agenție de Turism deschisă în orașul Hârlău

Dacă locuiți în zona Hârlău, planificați o călătorie sau sunteți cu gândul la vacanță, avem vești bune. Începând de marți, 8 martie, s-a deschis, în orașul Hârlău un Birou de turism.
Cu o experienta de peste 10 ani în domeniu, agenția isi intampina clienții cu personal specializat, pregatit pentru a oferi ajutor în alegerea celor mai bune oferte, fie ca este vorba despre bilete de avion, excursii, concedii oriunde in tara sau strainatate, sau in statiuni balneare pentru odihna sau tratament. In ceea ce priveste biletele de avion, acestea sunt pentru orice destinatie, cu orice companie aeriana, plecarile uzuale fiind cele de pe aeroporturile din zona – Iasi, Suceava, Bacau sau Bucuresti Otopeni.
Un alt domeniu in care operează agenția este cel al excursiilor si circuitelor pentru elevi si pentru pensionari, organizate profesionist, cu autocare licentiate, cu ghid si insotitor de autocar.

Totodata, Biroul de Turism acceptă și plata cu tichete de vacanță, pe hârtie sau card. 

Așadar, persoanele din Hârlău și împrejurimi pot beneficia de servicii de calitate fără fie nevoite se  deplaseze până în orașele vecine.
Menționăm  sediul Biroului de Turism din Hârlău este situat în centrul orașului, pe strada Ștefan cel Mare (vis-a-vis de sucursala BRD) și are program luni-vineri între orele 9:00-17:00. Agenția poate fi localizată și la Pașcani, la punctul de lucru din Str. Ștefan cel Mare nr 13,(vis-a-vis de Poșta Deal) dar și în orașul Târgu Neamț, pe Str. Mihail Kogălniceanu, (vis-a-vis de BCR) și poate fi contactată și online,  pe pagina de facebook „Biroul de Turism” și de internet www.birouldeturism.ro.
Este important de precizat ca Biroul de Turism Harlau nu se ocupa de transport de persoane la adresa si nici de colete, ci exclusiv de consiliere si rezervari de concedii si bilete de avion.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow