0.8 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță că a lansat prima aplicație pentru telefonie mobilă a unei instituții publice care gestionează fonduri europene

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale lansează AFIR Info, o aplicație realizată pentru telefonul mobil, care ar urma să asigure o comunicare mai eficientă cu solicitanții și cu beneficiarii investițiilor finanțate, potrivit instituției. Prin intermediul AFIR Info, beneficiarii finanțărilor nerambursabile pot verifica statusul proiectului și vor primi notificări de fiecare dată când apare o noutate.

„Această aplicație face parte din noua noastră abordare de a informa prin instrumentele pe care oameni le folosesc cel mai frecvent. Interacțiunea umană rămâne importantă, vom continua să avem și contact direct cu publicul, dar a utiliza instrumente digitale înseamnă eficiență și, de ce nu, costuri mult mai reduse pentru noi și beneficiari. Noua aplicație mobilă AFIR Info a venit din nevoia firească de a fi mai aproape de solicitanții și beneficiarii noștri cu care trebuie să avem un parteneriat permanent”, a precizat George Chiriță, Directorul general al AFIR.

Aplicația mobilă AFIR Info este un instrument de comunicare oficial al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, instituție responsabilă de implementarea tehnică și financiară a FEADR (Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală) în România, prin care se transmit în cel mai scurt timp informații oficiale privind fondurile europene nerambursabile acordate pentru agricultură și dezvoltare rurală.

Prin intermediul AFIR Info beneficiarii finanțărilor nerambursabile pot verifica inclusiv statusul proiectului și vor primi notificări de fiecare dată când apare o noutate.

Continuarea pe economedia.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow