-6.3 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Afaceriști țepuiți la noul centru comercial din Pașcani

Jurnalistii de la 7IASI.ro relateaza despre situatia unor oameni de afaceri au lucrat la amenajarea noului centru de afaceri din Pascani si nu au fost platiti. Iata articolul:

Mai multe firme din Iași care au lucrat la construcția unui complex comercial din Pașcani sunt neplătite de luni de zile, iar proprietarii din București nici măcar nu mai răspund la telefon @ Complexul a fost ridicat de firma Urban Antrepriza Construcții SRL, iar terenul este deținut de către Smart Estate&Logistic SRL, ambele societăți fiind reprezentate de către Ștefan Mugurel Petrovici, persoană cunoscută ca interpus al lui Mihai Tiberiu Vicol, fostul soț al mult mai celebrei deputate PSD Laura Vicol @ Omul de afaceri a fost condamnat la închisoare pentru infracțiuni financiare, iar după executarea pedepsei numele și semnătura acestuia nu mai apare în nicio firmă @ Firma Urban Antrepriza Construcții SRL, care construiește spații pe care le închiriază rețelelor Penny, Pepco și Jysk, a mai tras țepe similare și în alte județe ale țării precum Vaslui sau Giurgiu @ Păgubiții îl indică pe Mihai Tiberiu Vicol ca fiind persoana care administrează din umbră aceste inginerii financiare.

Mai multe firme din Iași care au lucrat la construcția unui complex comercial din municipiul Pașcani nu sunt plătite de către beneficiar, o societate din București, controlată din umbra de către Mihai Tiberiu Vicol, fostul soț al deputatei PSD Laura Vicol, aleasă recent la șefia Comisiei Juridice din Camera Deputaților.

Urban Antrepriza Construcții SRL a angajat mai multe firme locale pentru a ridica un complex comercial cu o suprafață de peste 5.000 metri pătrați. În acte, compania este administrate de către Ștefan Mugurel Petrovici. Aceeași persoană deține și firma Smart Estate&Logistic SRL, proprietara terenului de peste 19.000 metri pătrați. Societatea comercială ridică în mai multe localități din țară complexuri comerciale pe care le închiriază ulterior rețelelor Penny, Pepco sau Jysk.

CONTINUARE PE 7IASI.RO

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow