4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

Deputatul Sorin Nacuta – PNL, raport la un an de mandat

 

“ Pe 8 decembrie s-a împlinit un an de activitate parlamentară, cu două sesiuni foarte intense, marcate de învestirea a două guverne, 3 moțiuni de cenzură, 290 de proiecte legislative promulgate, 520 inițiative respinse, sau întoarse la comisiile de specialitate, 14 ședințe a camerelor reunite, cu ocazia aprobării legii bugetului pentru anul 2021, pentru numirea conducerilor unor instituții ale statului, sau cu ocazii solemne.

Activitatea mea s-a împărțit aproape în mod egal între cea legislativă și cea din circumscripția 24 Iași. Am avut întâlniri cu cetățenii, pe care încerc să-i reprezint cât mai bine, în cadrul audiențelor de la Biroul Parlamentar din Pașcani, la întâlnirile organizate, sau în localitățile din județ, dând curs solicitărilor sau sesizărilor.

O activitate neoficială, dar legală și necesară, a fost aceea de sprijinire a unor proiecte importante din județul Iași, prin declarații politice în plenul Parlamentului, interpelări, întrebări adresate ministerelor și discuții la sediul instituțiilor responsabile de implementarea proiectelor.

Anul 2021 a fost marcat de o situație pandemică dificilă, dar și de o politică agitată și instabilă, resimțită și în activitatea parlamentară, dar mai ales în societatea civilă, afectând obiectivele de guvernare și așteptările cetățenilor.

După un an de activitate ca deputat în Parlamentul României, ca o obligație față de ieșeni, prezint un raport detaliat, raport ce poate fi consultat și pe site-ul oficial PNL Pașcani, la secțiunea Reprezentanții nosțri / Parlamentul României.

Mulțumesc tuturor ieșenilor și colegilor liberali pentru încrederea și sprijinul acordat în această sesiune parlamentară. Sunt deschis și aștept problemele, sugestiile și criticile constructive ale ieșenilor, la cabinetul parlamentar din Pașcani, la adresa de mail: sorin.nacuta@cdep.ro, sau la telefon: 0749177338.

Din 15 ianuarie va funcționa un cabinet parlamentar și în orașul Târgu Frumos”

Raportul poate fi consultat aici :

https://pnlpascani.ro/wp-content/uploads/2021/12/Raport-Activitate-deputat-Sorin-Nacuta-presentation.pdf

 

Alte articole

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...

Alegeri PSD la Tatarusi, Motca si Miroslovesti

  Seria conferintelor PSD in zona Pascani pentru alegerea presedintelor...

Mașină înfiptă într-un gard de pe strada Gării din Pașcani

Accident rutier luni dupa-amiaza, 27 martie, pe strada Garii...

Marșul Vieții la Pașcani și Hârlău – FOTO

Marea sărbătoare a Bunei Vestiri a fost un bun...

Movila: Un Congres cu și despre oameni extraordinari! (P)

Astăzi a avut loc un Congres Extraordinar al PMP,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow