19.7 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Adrian Florin Boca, candidat pentru Senatul României: Candidez pentru un loc de senator pe listele PSD Iași ( P)

- Advertisement -

Nu sunt un politician „de profesie”. Primul loc de muncă a fost la catedră. La doar 19 ani, după ce am absolvit Liceul Pedagogic, am avut bucuria de a fi dascălul unor copii minunați din Codrii Bucovinei. Am renunțat la catedră atunci când am decis să îmi continui studiile și m-am înscris la facultate, la Iași.
Primul contact cu capitala Moldovei a fost unul definitoriu pentru tot ce a urmat în viața mea. La 20 de ani, Iașul m-a cucerit iremediabil. Pot spune că a fost dragoste la prima vedere. Chiar dacă am fost plecat o scurtă perioadă de timp în Statele Unite ale Americii, Iașul a rămas în inima mea. Experiența din SUA m-a schimbat din alte puncte de vedere. Eram student la ISE când am plecat prin programul ”Work and Travel”. Am avut norocul ca, inclusiv în această aventură, soția să îmi fie alături. Experiența de patru luni din SUA m-a ajutat enorm în a mă defini ca antreprenor. Acolo am luat contact pentru prima dată cu afacerile din domeniul imobiliar. Am văzut cum funcționează sistemul la ei, am învățat de la unii dintre cei mai buni specialiști americani, care au reușit să transforme interesul meu pentru afaceri într-o pasiune.
De aceea, când m-am întors acasă, la Iași, beneficiind și de o experiență în cadrul unei firme de construcții, am început să îmi caut propriul drum în zona mediului de afaceri. Pasiunea pentru afaceri, pentru construcții m-a condus și către un Master în Evaluare Imobiliară, studii urmate la Facultatea de Construcții și Instalații din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iași. Aveam planuri mari, idei multe, visuri, la fel ca orice tânăr care a avut norocul să își găsească repede drumul în viață. Am ajuns la concluzia că pentru a reuși tot ceea ce mi-am propus am nevoie să îmi completez studiile, așa că am urmat și cursurile Facultății de Construcții și Instalații, specializarea Inginerie Civilă.
Primul teren l-am achiziționat în anul 2003. Privind în urmă, pot să spun că prețurile erau mult mai accesibile atunci.
Abia în 2012 am decis să intru în politică, când deja dețineam mai multe imobile, aproape toate construite de mine. Am fost ales consilier local, având onoarea de a fi liderul colegilor mei de partid aleși în Consiliul Local Iași. În același an, am candidat și pentru Senatul României, votul fiind uninominal. Aproape 8.000 de ieșeni mi-au acordat atunci încrederea, doar câteva sute de voturi lipsindu-mi pentru a câștiga acele alegeri.
Sunt un om cu valori de stânga, de aceea, în 2014, am considerat că drumul meu firesc este unul comun cu al Partidului Social Democrat, partid cu care am colaborat strâns la implementarea proiectelor Iașului, în cadrul Consiliului Local.
Cred că experiența mea de antreprenor poate aduce beneficii ieșenilor. Mediul de afaceri trebuie să fie reprezentat în zona de legislativ pentru a crea cadrul propice dezvoltării. Să nu uităm că România are nevoie de investiții care să asigure un trai mai bun pentru toți românii, de debirocratizare, de programe clare pentru antreprenori, de locuri de muncă sigure.
Vă invit, dragi ieșeni, să votați candidații social-democrați, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Movila: Patru dosare grele care arată românilor că poți muri cu dreptatea în mână.

10 august, Colectiv, dosarul Revoluţiei, Mineriada. Patru dosare grele...

România educată este repetentă (P)

România este din nou codașa Europei în ceea ce...

Petru Movila: Unde sunt autostrăzile si spitalele?

Că în Regiunea de Nord-Est nu există infrastructură şi...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow