28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Vreți să faceți un copil fericit de Crăciun? Alăturați-vă campaniei lansate de doi pășcăneni

Doi oameni cu suflet mare din municipiul Pascani si-au unit fortele pentru a aduce magia sarbatorilor de iarna in case cu copii si in special, familii numeroase, greu incercate de soarta.

Iuliana Niculita, presedinta Asociatiei Umanitare Donatii Pascani si Alexandru Grigore, fondatorul grupului de Facebook “Pascaneni cu inima mare”, au dat startul unei campanii de Craciun. Cei care doresc sa ajute pot dona bani, jucarii, alimente sau dulciuri care vor ajunge la peste 100 de copii si batrani singuri.

In aceasta perioada se aduna darurile, iar de pe 1 decembrie, ajutoarele lui Mos Craciun vor porni la drum. Organizatorii ii invita si pe cei care vor sa ajute sa mearga sa imparta cadouri alaturi de ei. Asa, bucuria va fi si mai mare!

Donatorii, care vor sa contribuie la campania de Craciun, pot lua legatura cu cei doi pascaneni pe paginile de Facebook.

Mentionam ca astfel de campanii au adus bucurie si in anii trecuti pe chipurile a zeci de copii din preajma municipiului Pascani si chiar din comune mai indepartate.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow