26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Administratia locală îndeamnă pășcănenii să se vaccineze

- Advertisement -

Administratia locala din municipiul Pascani indeamna cetatenii din oras si suburbii sa se vaccineze impotriva virusului SARS COV 2. Recomandarea a fost facuta in cadrul conferintei saptamanale de presa, ce a avut loc joi, 15 aprilie, la sediul Primariei. Administratorul public, Claudiu Bodoasca, a precizat ca a fost deschis cel de-al doilea flux de vaccinare in centrul de pe strada Sportului, iar capacitatea de administrare a serului a crescut de la 60 de persoane pe zi, la 72 pe un singur flux.

In ceea ce priveste campania nationala de vaccinare, incepand de vineri, 16 aprilie, cei interesati se pot imuniza cu serul AstraZeneca, fara programare. In orasul Targu Frumos, se foloseste acest tip de vaccin si sunt disponibile 365 de locuri.

Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) și în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri și instrucțiuni.

Important:

-Verificați disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma națională de informare cu privire la vaccinare;

-Prezentați-vă la centrul de vaccinare în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate;

-Vaccinarea se va realiza în limita capacității de vaccinare a centrului;

-Asigurați-vă că nu aveți simptome asociate COVID19”, anunta autoritatile nationale.

 

De asemenea, platforma de programare a fost optimizata. Acum puteti vedea pozitia in lista de asteptare, precum si capacitatea de vaccinare, iar pe harta interactiva a centrelor puteti vedea serul folosit in locatia aleasa.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow