18.2 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

Teren de sport modern la Miroslovești. Urmează alte două parcuri – FOTO

Investitiile promise in comuna Miroslovesti devin realitate una cate una. De aceasta data, a venit randul terenului de sport din localitatea de resedinta. De curand, lucrarile au fost finalizate, iar locatia a devenit un spatiu propice pentru activitatile sportive si pentru meciurile de fotbal.

Terenul, in suprafata de circa 9.000 de mp este imprejmuit, are tribuna cu 150 de locuri si cabine pentru oaspeti. Primarul comunei, Constantin Cojocaru (FOTO), a precizat ca lucrarile au fost incepute anul trecut.

Investitia este folosita de echipa de fotbal a comunei, Biruinta Miroslovesti, care in ultimii ani a reusit sa faca performanta si a fost promovata in liga a IV-a.

Edilul invita si tinerii sa isi petreaca timpul liber prin activitati sportive pe acest teren. Insa, totodata, face apel la ei sa pastreze curatenia si sa nu consume bauturi alcoolice in aceasta locatie, asa cum s-a intamplat de curand.

Reamintim faptul ca amenajarea terenului face parte dintr-un proiect cu inca alte doua obiective, cu fonduri de la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, prin Grupul de Actiune Locala Codrii Pascanilor. Este vorba despre doua parcuri de recreere, care vor fi facute in Miroslovesti, in locatia unde are loc Ziua comunei si in Soci, langa Caminul Cultural.

Cele trei obiective au primit o finantare de 110.000 de euro.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Transportul public local, in regim de weekend, pe 15 august

Pe 15 august a.c. când creștinii sărbătoresc “Adormirea Maicii...

Primăria Harlau angajează arhitect șef

Orasul Hârlău cu sediul în str.Mușatini nr.1, jud.Iași organizează...

Doua persoane, înecate in raul Moldova

Tragedie in comuna Miroslovești. Doua persoane sau înecat in raul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow