More

  Teren de sport modern la Miroslovești. Urmează alte două parcuri – FOTO

  Investitiile promise in comuna Miroslovesti devin realitate una cate una. De aceasta data, a venit randul terenului de sport din localitatea de resedinta. De curand, lucrarile au fost finalizate, iar locatia a devenit un spatiu propice pentru activitatile sportive si pentru meciurile de fotbal.

  Terenul, in suprafata de circa 9.000 de mp este imprejmuit, are tribuna cu 150 de locuri si cabine pentru oaspeti. Primarul comunei, Constantin Cojocaru (FOTO), a precizat ca lucrarile au fost incepute anul trecut.

  Investitia este folosita de echipa de fotbal a comunei, Biruinta Miroslovesti, care in ultimii ani a reusit sa faca performanta si a fost promovata in liga a IV-a.

  Edilul invita si tinerii sa isi petreaca timpul liber prin activitati sportive pe acest teren. Insa, totodata, face apel la ei sa pastreze curatenia si sa nu consume bauturi alcoolice in aceasta locatie, asa cum s-a intamplat de curand.

  Reamintim faptul ca amenajarea terenului face parte dintr-un proiect cu inca alte doua obiective, cu fonduri de la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, prin Grupul de Actiune Locala Codrii Pascanilor. Este vorba despre doua parcuri de recreere, care vor fi facute in Miroslovesti, in locatia unde are loc Ziua comunei si in Soci, langa Caminul Cultural.

  Cele trei obiective au primit o finantare de 110.000 de euro.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet