10.3 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022

Acțiune a polițiștilor, la Stolniceni-Prăjescu, pentru siguranța cetățenilor

La data de 12 mai a.c., în intervalul orar 12.00 – 14.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au acționat, pe raza comunei Stolniceni Prăjescu pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea accidentelor rutiere și combaterea faptelor antisociale.

În cadrul acțiunii au fost controlate 21 de autoturisme și 2 atelaje hipo și au fost verificate 2 societăți, fiind legitimate 29 de persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7372,5 de lei, dintre care 10 conform O.U.G. nr. 195/2002 și 7 conform Legii nr. 61/1991.

Spre exemplu, un bărbat de 40 de ani a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, pe raza comunei Stolniceni Prăjescu, fără a purta centura de siguranță și fiind sub influența alcoolului, în urma testării sale cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform O.U.G. nr. 195/2002, fiindu-i totodată suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow