More

  Accident rutier la Pascani. O masina a intrat intr-un stalp

  Accident rutier aseara in apropierea Lacului Pestisorul. Un tanar care s-a speriat de indicatoarele unui santier in lucru, a tras de volan si a intrat in gardul unei gospodarii, apoi intr-un stalp din beton. Masina a fost distrusa aproape in totalitate si din fericire, nimeni nu a patit nimic. Conducatorul auto a ramas fara autoturism si va trebui sa plateasca si reparatiile gardului. Politistii au fost la fata locului pentru cercetari.

   

  Un tanar din Pascani a fost la un pas de o tragedie, ieri, aproape de miezul noptii. Soferul circula inspre Gara, iar la intersectia cu strada Republicii s-a speriat de un indicator pus pentru lucrarile de asfaltare din zona si a intrat intr-un gard.

  Masina s-a oprit apoi intr-un stalp de beton, care s-a inclinat in urma impactului. Din fericire, nimeni nu a patit nimic, desi fata autoturismului este distrusa in totalitate.

  Tanarul spune ca are experienta de circa zeci ani de sofat si ca totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda. Totodata, sustine ca nu avea viteza.

  Masina este dauna totala, iar tanarul trebuie sa repare si gardul stricat.

  Mai mult, politistii au deschis un dosar de cercetare pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

  Sursa foto Facebook

  Ce părere ai?

  Related Articles

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor pentru firmele din turism și HORECA

  Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor pentru firmele din turism și HORECA. Este vorba de un ajutor în valoare de 20% din pierderile suferite în 2020, comparativ cu anul 2019. //

  Schimbări pe platforma națională de vaccinare. Ce informații noi au apărut

  Comitetul de coordonare a vaccinării anunţă, joi seară, că platforma de programare a fost optimizată şi arată poziţia în lista de aşteptare şi capacitatea de vaccinare. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet