19.7 C
Paşcani
luni, iunie 24, 2024

Accident rutier cu o victimă la Pașcani. Adolescent rănit ușor – VIDEO

Accident rutier pe strada Ceferiștilor din municipiul Pașcani, luni seara, 16 ianuarie, în jurul orei 18:00, în zona trecerii de pietoni din apropierea intersecției cu Dragoș Vodă. Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost acroșat de o mașină. Potrivit unor postări de pe grupurile de socializare, impactul ar fi avut loc chiar pe zebră, în timp ce copilul ar fi vrut să traverseze strada. Băiatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Pașcani cu răni ușoare la cap și piept.

Internauții susțin că respectiva trecere de pietoni, unde ar fi avut loc accidentul, este amenajată într-un loc dificil pentru conducătorii auto – în pantă și foarte aproape de intersecție. Este însă și singura din proximitatea intersecției. Mulți oameni, în special, cei care fac naveta spre Valea Seacă și merg în stația amenajată în apropiere trec strada prin loc nepermis în lipsa zebrelor.

De asemenea, oamenii reclamă și faptul că iluminatul public de pe străzile din municipiu și în special, în zona trecerilor de pietoni este foarte slab iar acest aspect ar fi cauza multor accidente produse în ultima perioadă în municipiu.

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70