16.3 C
Paşcani
luni, mai 6, 2024

Sportivii de la Clubul Long Ho din Pașcani se vor antrena într-o sală din Primăria municipiului

Sportivii din cadrul Clubului Long Ho din municipiul Pascani se vor antrena pentru urmatoarea perioada intr-o sala din cadrul Primariei orasului. Decizia a fost luata de primarul, Marius Pintilie, la solicitarea presedintelui clubului, Adrian Zamosteanu.

La campionatul national de copii, pregatirea a fost realizata in perioada mai calda, in aer liber, iar o parte a fost facuta separat cu fiecare copil la cabinetul lui. O parte din antrenamente au fost desfasurate la Hotelul Central si tot acolo a fost facuta si transmisia online.

Avand in vedere ca la Campionatul National sunt mai multi sportivi, si implicit, au nevoie de un spatiu mai mare, s-a gasit o solutie provizorie, ca antrenamentele sa aiba loc intr-o incapere incalzita din Primarie.

Mentionam ca la campionatul national de copii, de la Clubul Long Ho Pascani 4 sportivi au reusit sa se claseze pe locul intai, 4 pe locul doi iar unul pe locul 3. Urmatoarea competitie online va fi  Campionatul National de QWAN KI DO  pentru juniori si seniori, probe individuale.

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70