19.1 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Fără patinoar în acest an în Pașcani. Decorațiunile vechi în „Orășelul Copiilor” și pentru iluminatul festiv

- Advertisement -

Pascanenii dar si locuitorii din comunele apropiate municipiului nu se vor mai putea bucura in acest an de patinoar. Asta deoarece, primarul, Marius Pintilie, a anuntat in conferinta saptamanala de presa ca nu va mai fi amenajat un asemenea loc de distractie in oras, in perioada sarbatorilor de iarna.

Motivul? Edilul a precizat ca nu a fost timp pentru demararea procedurilor de achizitie, dar a invocat si contextul pandemic actual, care necesita distantare sociala si evitarea aglomeratiei.

In ceea ce priveste „Oraselul Copiilor”, amenajat in piateta din fata Primariei de pe strada Stefan cel Mare, acesta va ramane la fel ca in anii trecuti, fara alte imbunatatiri. La fel si iluminatul festiv din intregul oras. Instalatiile vechi au fost puse in aproape toate zonele. Primarul a precizat ca nu sunt bani pentru cumpararea altor decoratiuni mai spectaculoase, care sa bucure pascanenii sau cetatenii care tranziteaza orasul.

Mentionam ca in anii trecuti, amenajarea unui patinoar se facea in urma unei licitatii pentru inchirierea spatiului, organizata de Primaria Pascani, de cele mai multe ori, in luna noiembrie. Firma castigatoare deschidea locatia la inceputul lunii decembrie, iar distractia continua pana in februarie. In aceasta perioada se organizau diferite concursuri, iar iubitorii acestui sport aveau si ore gratuite pe gheata.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow