19.7 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Demisie din Consiliul Local, pentru functia de administrator public

- Advertisement -

Primaria Pascani va avea un nou administrator public,  de la inceputul saptamanii viitoare. Primarul municipiului, Marius Pintilie a spus jurnalistilor ca a semnat deja o dispozitie in acest sens si ca sunt in derulare procedurile administrative.

Postul urmeaza sa fie ocupat de consilierul PNL Claudiu Bodoasca. Nu prin concurs, ci in urma semnarii unui contract de management unde vor fi stabilite o serie de criterii de performanta. Pentru ca nu poate detine ambele functii, consilierul local a confirmat ca isi va da demisia din legislativul local.
Edilul a anunta ca si noul administrator public va prelua atributiile din organigrama. Asadar, Claudiu Bodoasca, de profesie inginer, ar urma sa coordoneze Servicul Taxe si Impozite Locale, Serviciul Buget, Finaciar Contabilitate, Compartimentul Implementare Managementul Calitatii, Compartimentul Informatizare, Achizitiile Publice, Compartimentul Programele Europene si Fonduri Structurale precum si Compartimentul de Medicina Scolara si Mediatori Sanitari.

Mentionam ca in ultimii 8 ani de zile functia de administrator public a fost ocupata de  Gica Zanet, de profesie economist. In acesta perioada, au fost achitate datoriile uriase lasate de fosta administratie si au fost echilibrate bugetele locale. La predarea mandatului, la sfarsitul lunii septembrrie a.c. , Primaria Pascani avea in conturi peste 10 milioane de lei si toate  facturile la termen achitate, pentru furnizori si investitii, conform precizarilor fostului primar Dumitru Pantazi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow