22.9 C
Paşcani
joi, august 5, 2021
22.9 C
Paşcani
joi, august 5, 2021

Demisie din Consiliul Local, pentru functia de administrator public

Primaria Pascani va avea un nou administrator public,  de la inceputul saptamanii viitoare. Primarul municipiului, Marius Pintilie a spus jurnalistilor ca a semnat deja o dispozitie in acest sens si ca sunt in derulare procedurile administrative.

Postul urmeaza sa fie ocupat de consilierul PNL Claudiu Bodoasca. Nu prin concurs, ci in urma semnarii unui contract de management unde vor fi stabilite o serie de criterii de performanta. Pentru ca nu poate detine ambele functii, consilierul local a confirmat ca isi va da demisia din legislativul local.
Edilul a anunta ca si noul administrator public va prelua atributiile din organigrama. Asadar, Claudiu Bodoasca, de profesie inginer, ar urma sa coordoneze Servicul Taxe si Impozite Locale, Serviciul Buget, Finaciar Contabilitate, Compartimentul Implementare Managementul Calitatii, Compartimentul Informatizare, Achizitiile Publice, Compartimentul Programele Europene si Fonduri Structurale precum si Compartimentul de Medicina Scolara si Mediatori Sanitari.

Mentionam ca in ultimii 8 ani de zile functia de administrator public a fost ocupata de  Gica Zanet, de profesie economist. In acesta perioada, au fost achitate datoriile uriase lasate de fosta administratie si au fost echilibrate bugetele locale. La predarea mandatului, la sfarsitul lunii septembrrie a.c. , Primaria Pascani avea in conturi peste 10 milioane de lei si toate  facturile la termen achitate, pentru furnizori si investitii, conform precizarilor fostului primar Dumitru Pantazi.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.9 ° C
27.2 °
18.7 °
41 %
5.4kmh
46 %
joi
23 °
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
32 °
lun
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI