21 C
Paşcani
duminică, mai 5, 2024

Vacanța de Paște, amânată un an! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță

Dacă pentru vacanţa de vară mai există speranţă, cei care şi-au cumpărat pachete turistice pentru vacanţa de Paşte nu prea au multe opţiuni. Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că returnarea integrală a banilor plătiţi este, practic, imposibilă.

Banii au fost deja daţi hotelurilor sau operatorilor de zbor. Vestea bună e că există o soluţie pentru cei care nu vor să rămână în pierdere: voucherele în alb, care le promit o vacanţă aşa cum au visat, în momentul în care vor fi ridicate restricţiile.

„Am fost anuntati saptamana trecuta ca hotelul si-a inchis activitatea in acea perioada. Noi am incercat initial sa obtinem banii inapoi. Sa ne faca full refound, dar agentia ne-a explicat ca nu ne poate oferii acei bani, pt ca acei baniau ajuns de la ei la hotel si hotelul refuza sa ne faca refound/ul. Oferindu-ne o varianta pe perioada verii, cu costuri suplimentare, dar pe care nu am acceptat-o pentru ca nu stim daca o sa putem calatorii atunci. Ca atare am ajuns de comun acord sa ne relocheze undeva de Pastele din 2021” (Paula Frățilă, client agenție de turism)

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70