5 C
Paşcani
vineri, decembrie 1, 2023

Vacanța de Paște, amânată un an! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță

Dacă pentru vacanţa de vară mai există speranţă, cei care şi-au cumpărat pachete turistice pentru vacanţa de Paşte nu prea au multe opţiuni. Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că returnarea integrală a banilor plătiţi este, practic, imposibilă.

Banii au fost deja daţi hotelurilor sau operatorilor de zbor. Vestea bună e că există o soluţie pentru cei care nu vor să rămână în pierdere: voucherele în alb, care le promit o vacanţă aşa cum au visat, în momentul în care vor fi ridicate restricţiile.

„Am fost anuntati saptamana trecuta ca hotelul si-a inchis activitatea in acea perioada. Noi am incercat initial sa obtinem banii inapoi. Sa ne faca full refound, dar agentia ne-a explicat ca nu ne poate oferii acei bani, pt ca acei baniau ajuns de la ei la hotel si hotelul refuza sa ne faca refound/ul. Oferindu-ne o varianta pe perioada verii, cu costuri suplimentare, dar pe care nu am acceptat-o pentru ca nu stim daca o sa putem calatorii atunci. Ca atare am ajuns de comun acord sa ne relocheze undeva de Pastele din 2021” (Paula Frățilă, client agenție de turism)

Alte articole