16.9 C
Paşcani
marți, mai 7, 2024

Reţete răcoroase de vară pentru micul dejun

Vara, când căldura e aproape insuportabilă, vrei să diversifici puțin ce mănânci la micul dejun ca să te răcorești, nu-i așa? Vin în ajutorul tău cu câteva idei răcoroase de mic dejun, ca tu să te pregătești să înfrunți căldura de peste zi.

Terci de ovăz peste noapte

terci-de-ovaz_70152513

SURSA FOTO: © JENNIFER BARROW

O opțiune sănătoasă și răcoroasă este să îți faci un terci de ovăz… la frigider! Seara, pune într-un bol sau un borcan, cam jumătate de cană de fulgi de ovăz, 100 g de iaurt grecesc și puțin lapte. Adaugă apoi toppinguri precum afine, morcov răzuit, căpșuni, banane, semințe de chia și așa mai departe (poți adăuga chiar și fulgi de ciocolată) și pune-l la frigider peste noapte. Dimineața te poți bucura de un mic dejun pregătit, răcoros, gustos și sănătos.

Smoothie de fructe și legume

smoothie-cu-granola_56345132

SURSA FOTO: ©  ELENA VESELOVA

Ce poate fi mai bun decât un smoothie cu iaurt grecesc, spanac, căpșuni, afine și banane? Un smoothie cu toate astea, dar în varianta înghețată! Pregăteşte-ţi fructele de seara într-o pungă și bagă-le în congelator până dimineața. Când te trezești, pune totul în blender și savurează un smoothie delicios și răcoros care te ține plin până la ora amiezii.

Continuarea pe bunadimineata.ro

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70