17.4 C
Paşcani
joi, mai 2, 2024

Audientele cu prefectul de la Hirlau, au fost reprogramate

Au fost reprogramate audientele cu prefectul judetului Iasi la Primaria Hirlau. Daca initial, vizita reprezentantului Guvernului a fost anuntata pe 15 martie, aceasta a fost amanata pana pe data de 20 martie, de la ora 9.30. Sunt asteptati sa vina locuitori ai orasului dar si din noua comune din apropiere. In partea a doua a zilei, va avea loc si o intalnire de lucru cu primarii din zona.

Primăria Orașului Hîrlău a anunțat reprogramarea audienței Prefectului în teritoriu pentru data de 20 martie, desi initial a fost stabilita data de 15 martie. Motivul amanarii este un eveniment important la Bucuresti, la care va trebui sa participe reprezentantul Guvernului, Marian Serbescu. Cei care doresc sa gaseasca o rezolvare pentru probleme lor se pot inscrie in continuare, la numerele de tel 0232/421786, 0232/421773 sau pe adresa de mail contact@prefecturaiasi.ro.

Sunt asteptati sa vina locuitori din comunele Scobinți, Cotnari, Balș, Coarnele Caprei, Deleni, Sirețel, Belcești, Cucuteni și Ceplenița. Dupa intalnirea cu cetatenii, prefectul va avea o sedinta de lucru cu primarii din comunitatile amintite.

Mentionam ca Marian Serbescu intentioneaza sa revina si la Pascani, cel mai probabil, in luna aprilie.

Alte articole