-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

300 de tablete cu internet cumpărate pentru elevi de o primărie din Iaşi

Elevii Şcolii Gimnaziale „Constantin Teodorescu” din Războieni au primit 298 de tablete şcolare după ce unitatea şcolară a fost beneficiarul unui proiect de achiziţii de echipamente, desfăşurat de Primăria Comunei Ion Neculce.

În mod concret, cele 298 de tablete sunt de tip Blackview, dotate cu abonament lunar la Internet pentru o perioadă de minimum 24 de luni, şi sunt destinate elevilor de la clasa pregătitoare până în clasa a VIII-a.

În cadrul aceluiaşi proiect au mai fost achiziţionate echipamente pentru a dota toate cele 14 clase din structurile Şcolii Gimnaziale din Războieni. Este vorba despre 14 laptopuri, 14 sisteme all-in-one, 14 camere web, 14 proiectare şi 14 ecrane de proiecţie, cât şi 14 tablete grafice.

„Scopul proiectului este acela de a contribui la creşterea calităţii procesului instructiv-educativ desfăşurat în şcoală, prin îmbunătăţirea infrastructurii TIC sistemice şi a nivelului de digitalizare a unităţii şcolare. Menţionăm că valoarea proiectului a fost de 700.000 lei, iar echipamentele au fost date în funcţiune în luna decembrie 2021. Pe 7 ianuarie 2022 a început distribuirea tabletelor către elevii şcolii”, au precizat reprezentanţii unităţii şcolare.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow