9.5 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Actori de renume vin la Pașcani. Nu marți, ci luni, pe 4 decembrie

Actori de renume vin la Pașcani. Nu în această seară cum era în prima fază stabilit ci luni, 4 decembrie de la aceeași oră. Motivul amânării spectacolului este vremea nefavorbailă. Amintim că actorii ce vor juca în piesa Creditul, pentru pășcăneni sunt Șerban Pavlu și Răzvan Vasilescu, cunoscuți din filme premiate, seriale, piese de teatru sau reclame tv. Prețul unui bilet este de 20 lei pentru elevi și 40 de lei pentru adulți. Grăbiți-vă pentru că mai sunt puține locuri didponibile.

Un spectacol de teatru de zile mari se se anunță la Pașcani, pe 4 decembrie. Mai exact, actorii Răzvan Vasilescu și Șerban Pavlu vor intra în pielea personajelor din comedia “Creditul” începând cu ora 19:00. Evenimentul are loc în sala de spectacole de la Casa de Cultură și se încadrează în lista de activități dedicate lunii lui Sadoveanu.

Pentru a-i vedea pe cei doi mari actori trebuie să scoateți din buzunar 20 de lei elevii care vin în grup și chiar însoțiți de profesori și 40 de lei adulții dornici de spectacol. 

Despre comedia “Creditul” scrisă de Jordi Galceran se poate spune – comicul piesei nu iese la iveală numai prin prisma replicilor și a situației burleşti în care se află personajele, ci și prin prisma faptului că temerile bancherului vizavi de trăinicia căsniciei sale se adeveresc, fără ca la bază să se afle și acțiuni concrete.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI