19.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 17, 2021

Zecistele de la Evaluarea Nationala si Bacalaureat, din Pascani si Mogosesti-Siret, premiate de ISJ Iasi si Primaria Iasi – VIDEO

Trei zeciste din municipiul Pascani, doua de la Evaluarea Nationala si una de la Bacalaureat, au fost premiate astazi, in Sala Mare a Palatului Roznovanu, de catre Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, in parteneriat cu Primaria Iasi.

Este vorba despre Lorena Ioana Vasile, ce a absolvit la Colegiul National Mihail Sadoveanu si Maria Malina Harasim, de la Liceul Teoretic Miron Costin, cu note maxime la Evaluare si Teona Alexandra Tehaniuc, de la Colegiul Unirea, cu media zece la examenul maturitatii. Cea din urma nu a putut fi prezenta, insa in sala s-au aflat si cele trei directoare de la unitatile de invatamant.

Totodata, a fost premiata si Stefania Robu, eleva de la Scoala Gimnaziala Mogosesti-Siret care a luat zece la Evaluarea Nationala.

Zecistele au primit flori, carti, coronite de trandafiri si tablete, toate inmanate de primarul municipiul Iasi, Mihai Chirica.

Mentionam ca in total au fost premiati 42 de elevi din judetul Iasi. 32 au reuşit să obţină nota maximă la Evaluarea Naţională, iar 10 absolvenţi de liceu au reușit să obțină media 10 la Bacalaureat.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Concurs pentru postul de manager la Spitalul Sfântul Ioan din Târgu Frumos

Consiliul de Administratie al Spitalului de Boli Cronice Sfantul Ioan din orasul Targu Frumos organizeaza concurs pentru...

Furt dintr-un birou, surprins de o cameră stradală. Pagubă de o mie de lei

Un noua presupusa infractiune a fost filmata de o camera stradala intr-o zona din municipiul Pascani. Un...

Aleșii locali roagă cetățenii să nu mai arunce resturile din construcții în pubele. Deșeurile pot fi ridicate de operatorul de salubritate de la domiciliul...

Administratia locala din Pascani face apel, din nou, catre cetateni sa nu mai puna gunoaie rezultate in...

Ajutorul de încălzire se va da printr-o nouă lege. La Pașcani, nu se primesc cereri deocamdată

Ajutorul de incalzire se va da printr-o noua lege la Pascani, la fel ca si in toata...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI