Stare de incertitudine la conducerea societăţi păşcănene de salubritate. Deşi au trecut câteva săptămâni de zile de când legislativul local a numit 4 membri provizorii în Consiliul de Administraţie, aceştia, nici până acum, nu au semnat contractele de mandat. Mai mult, singurul membru rămas din vechea conducere, fostul secretar Mircea Zuzan, ar urma să îşi dea demisia după ce a fost condamnat definitiv la trei ani şi două luni de închisoare, cu suspendare, pentru instigare la fals în înscrisuri oficiale şi participare la abuz în serviciu
Directorul Leonard Ursu ( foto)  spune că din acest motiv consiliul de conducere este nefuncţional iar activitatea societăţii ar putea fi blocată.

Numirea noilor membri s-a făcut în şedinţa ordinară din 26 iulie. Au fost validaţi prin vot Mihai Buhaiescu, Bogdan Ciopraga, Ionuţ Adrian Popi de la PSD şi Spiridon Emilian de la PNL.

Ei au refuzat să semneze contractele de mandat pe motiv că obiectivele stabilite nu au fost actualizate, în funcţie de realităţile economice ale societăţii, susţine directorul societăţii.
Menţionăm că mandatul membrilor interimari este de patru luni de zile şi poate fi prelungit încă două luni până la organizarea concursului. După ce vor semna contractele de mandate, în prima şedinţă urmează să fie numit noul preşedinte al Consiliului de Administratie.

Slider