Trei zeciste din municipiul Pascani, doua de la Evaluarea Nationala si una de la Bacalaureat, au fost premiate astazi, in Sala Mare a Palatului Roznovanu, de catre Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, in parteneriat cu Primaria Iasi.

Este vorba despre Lorena Ioana Vasile, ce a absolvit la Colegiul National Mihail Sadoveanu si Maria Malina Harasim, de la Liceul Teoretic Miron Costin, cu note maxime la Evaluare si Teona Alexandra Tehaniuc, de la Colegiul Unirea, cu media zece la examenul maturitatii. Cea din urma nu a putut fi prezenta, insa in sala s-au aflat si cele trei directoare de la unitatile de invatamant.

Totodata, a fost premiata si Stefania Robu, eleva de la Scoala Gimnaziala Mogosesti-Siret care a luat zece la Evaluarea Nationala.

Zecistele au primit flori, carti, coronite de trandafiri si tablete, toate inmanate de primarul municipiul Iasi, Mihai Chirica.

Mentionam ca in total au fost premiati 42 de elevi din judetul Iasi. 32 au reuşit să obţină nota maximă la Evaluarea Naţională, iar 10 absolvenţi de liceu au reușit să obțină media 10 la Bacalaureat.

Slider


loading...
Slider