20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Zecistele de la Evaluarea Nationala si Bacalaureat, din Pascani si Mogosesti-Siret, premiate de ISJ Iasi si Primaria Iasi – VIDEO

Trei zeciste din municipiul Pascani, doua de la Evaluarea Nationala si una de la Bacalaureat, au fost premiate astazi, in Sala Mare a Palatului Roznovanu, de catre Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, in parteneriat cu Primaria Iasi.

Este vorba despre Lorena Ioana Vasile, ce a absolvit la Colegiul National Mihail Sadoveanu si Maria Malina Harasim, de la Liceul Teoretic Miron Costin, cu note maxime la Evaluare si Teona Alexandra Tehaniuc, de la Colegiul Unirea, cu media zece la examenul maturitatii. Cea din urma nu a putut fi prezenta, insa in sala s-au aflat si cele trei directoare de la unitatile de invatamant.

Totodata, a fost premiata si Stefania Robu, eleva de la Scoala Gimnaziala Mogosesti-Siret care a luat zece la Evaluarea Nationala.

Zecistele au primit flori, carti, coronite de trandafiri si tablete, toate inmanate de primarul municipiul Iasi, Mihai Chirica.

Mentionam ca in total au fost premiati 42 de elevi din judetul Iasi. 32 au reuşit să obţină nota maximă la Evaluarea Naţională, iar 10 absolvenţi de liceu au reușit să obțină media 10 la Bacalaureat.

12 07 2018 Premierea elevilor de nota 10 din Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
20.5 ° C
22.1 °
19.1 °
70 %
2.5kmh
0 %
Dum
30 °
lun
34 °
mar
26 °
mie
29 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI