18.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021

Temeri privind licitatia pentru autorizatiile de taxi. Primaria anunta ca va forma o comisie pentru evaluarea cererilor

Temeri privind licitatia pentru autorizatiile de taxi. Primaria anunta ca va forma o comisie pentru evaluarea cererilor

Temeri privind modul de atribuire a celor trei autorizatii de taxi, scoase la licitatie de Primaria Municipiului Pascani. Astazi in audientele tinute de viceprimarul, Gabriela Nedelcu, mai multi taximetristi care desfasoara aceasta activitate ca persoana fizica autorizata au cerut administratiei locale transparenta in ceea ce priveste viitoarea licitatie.

Ei sustin ca societatile comerciale de taxi ar urma sa fie favorizate in momentul licitatiei si sa obtina autorizatiile. Asta chiar daca, spun ei, sunt masini de taxi care stau parcate in spatele blocurilor deoarece patronii nu au angajati pentru toate autovehiculele care ar trebui sa efectueze transportul persoanelor.

 

Viceprimarul municipiului i-a asigurat pe taximetristi ca licitatia se va desfasura corect, dupa criteriile stabilite de lege si ca nimeni nu va fi favorizat sau defavorizat. Va fi facut un punctaj in functie de vechimea masinii, volumul portbagajului util si instalatii de aer conditionat, Vechimea in ani de cand transportatorul desfasoara autorizat activitatea de transport si multe altele. Vezi criteriile aici.

De asemenea, ea a precizat ca printr-o dispozitie de primar, ar urma sa fie constituita o comisie la nivelul municipiului Pascani care sa evalueze cererile in vederea atribuirii autorizatiilor.

Mentionam ca licitatia va avea loc pe data de 16 august, ora 09:00 la sediul Primariei Pascani, camera 10. Data limita pentru depunerea cererilor de inscriere este 15 august ora 16:00. La procedura de atribuire se pot inscrie numai transportatorii autorizati la data limita de inscriere. Toti solicitantii au acces in sala la atribuirea punctajelor si stabilirea castigatorilor autorizatiilor. Criteriile de departajare şi punctajele care se acordă pot fi consultate pe site-ul Primariei Pascani.

 

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Stâlp de beton cu fire de curent, doborât in Gâștești

Pericol pe strada 24 ianuarie din suburbia Gastesti a municipiului Pascani, sambata, 25 septembrie, dupa amiaza. Un...

Cum să pui bazele unei grădini ecologice cu legume. Atelier de lucru și vizită în ferma Scufița din Homița

Atelier de lucru și vizită în ferma legumicolă Scufița din Homița din comuna Cristesti, joi, 23 septembrie, in prima...

Au crescut infectările, crește și numărul de vaccinări la Pașcani

Creste numarul de infectari, iar la Pascani a inceput sa creasca si numarul de vaccinari. Informatiile au...

FOTO | Specialiști de la Iași, în vizită de lucru la Palatul Cantacuzino Pașcani. Apel pentru cetățenii care au acasă lucruri cu valoare istorică

Lucrarile la Palatul Cantacuzino din municipiul Pascani sunt in plina desfasurare. Miercuri, 22 septembrie a.c., la fata locului au venit si specialisti de la Complexul Muzeal National Moldova din Iasi, ce vor ajuta la organizarea muzeului municipal. Ei au vizitat cladirea si zona pentru a vedea ce se afla acum la fata locului si cum va urma sa fie facuta amenajarea. //

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI