26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Temeri privind licitatia pentru autorizatiile de taxi. Primaria anunta ca va forma o comisie pentru evaluarea cererilor

Ultimele știri

Temeri privind licitatia pentru autorizatiile de taxi. Primaria anunta ca va forma o comisie pentru evaluarea cererilor

Temeri privind modul de atribuire a celor trei autorizatii de taxi, scoase la licitatie de Primaria Municipiului Pascani. Astazi in audientele tinute de viceprimarul, Gabriela Nedelcu, mai multi taximetristi care desfasoara aceasta activitate ca persoana fizica autorizata au cerut administratiei locale transparenta in ceea ce priveste viitoarea licitatie.

Ei sustin ca societatile comerciale de taxi ar urma sa fie favorizate in momentul licitatiei si sa obtina autorizatiile. Asta chiar daca, spun ei, sunt masini de taxi care stau parcate in spatele blocurilor deoarece patronii nu au angajati pentru toate autovehiculele care ar trebui sa efectueze transportul persoanelor.

 

Viceprimarul municipiului i-a asigurat pe taximetristi ca licitatia se va desfasura corect, dupa criteriile stabilite de lege si ca nimeni nu va fi favorizat sau defavorizat. Va fi facut un punctaj in functie de vechimea masinii, volumul portbagajului util si instalatii de aer conditionat, Vechimea in ani de cand transportatorul desfasoara autorizat activitatea de transport si multe altele. Vezi criteriile aici.

De asemenea, ea a precizat ca printr-o dispozitie de primar, ar urma sa fie constituita o comisie la nivelul municipiului Pascani care sa evalueze cererile in vederea atribuirii autorizatiilor.

Mentionam ca licitatia va avea loc pe data de 16 august, ora 09:00 la sediul Primariei Pascani, camera 10. Data limita pentru depunerea cererilor de inscriere este 15 august ora 16:00. La procedura de atribuire se pot inscrie numai transportatorii autorizati la data limita de inscriere. Toti solicitantii au acces in sala la atribuirea punctajelor si stabilirea castigatorilor autorizatiilor. Criteriile de departajare şi punctajele care se acordă pot fi consultate pe site-ul Primariei Pascani.

 

 

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.2 ° C
27.3 °
25.8 °
53 %
1.7kmh
19 %
sâm
24 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI