More

  Pascaniul, sub nămeţi şi viscol. Autorităţile spun că muncesc

  Circulaţia rutieră, dar mai ales cea pietonala, se desfăşoară cu dificultate în municipiul Paşcani, din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului din ultima perioadă. Cele mai mari probleme sunt pe trotuare, pe străzile mici din cartiere şi suburbii, acolo unde nu au ajuns utilajele de deszăpezire şi nu a fost împrăştiat material antiderapant. Administratia locală susţine că toate echipele şi utilajele pregătite, lucrează continuu, cu prioritate pe căile de acces principale, treceri de pietoni şi în zonele spitalelor, ambulantei, şcolilor şi în suburbii.

  Pentru intervenţii de urgenţă, legate de starea drumurilor din municipiu, Primăria îi îndemna pe cetăţeni să sune la numărul de tele 0232 76 25 30 sau să apeleze la serviciile societăţii de salubritate la numărul de telefon 0232 763 400.

  De asemenea reprezentanţii administratiei locale fac apel la păşcăneni să anunţe Poliţia Locală sau să sune la numărul de urgente 112, dacă văd persoane fără adapost care stau pe stradă. Cei în cauză vor fi identificaţi şi trimişi la Spitalul de Urgenţă Paşcani, pentru îngrijiri medicale şi cazare periodică anunţa purtătorul de cuvânt al instituţiei.

  COMMUNICAT DE PRESA

  Date fiind precipitațiile sub formă de ninsoare destul de abundente și temperaturile negative, societățile și serviciile comerciale subordonate municipalității au mobilizat toate utilajele și echipele necesare pentru a combate efectele negative ale iernii.

  Se lucrează continuu mai ales pe străzile, trotuarele, pante, căile de acces principale și treceri de pietoni cu utilajele din dotare Principalele zone un s-a intervenit sun cele din zona sediilor spitalelor, Serviciului de Ambulanță, școli și suburbii.

  Problemele legate de starea drumurilor din Municipiu pot fi sesizate la numărul de telefon 0232.76.25.30. Pentru eventualele probleme apărute pe trotuare sau zone pietonale este disponibil numărul de le telefon al ECO Salubritate 0232 763 400.

  Primăria Municipiului Pașcani face apel la cetățeni ca, dacă observă persoane fără adăpost în spații deschise în această perioadă cu temperaturi negative, să apeleze numărul unic de urgențe 112 sau Dispeceratul Poliţiei Locale. Persoanele astfel identificate vor fi conduse la spital pentru a primi ajutorul necesar.

   

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Audientele vor fi reluate de joia viitoare

  Audientele la Primaria Pascani vor fi reluate incepand cu data 5 noiembrie a.c. Noul primar al municipiului, Marius Pintilie a anuntat in cadrul unei...

  Noul primar al comunei Valea Seacă a depus jurământul. Neculai Miron face apel la unitate în Consiliul Local

  În cursul zilei de astăzi, începând cu ora 13.00, la Căminul Cultural din Valea Seacă a avut loc ședința de investire a noii conduceri....

  Binecuvantare pentru primar si consilieri. Primarul Iasului: Dumnezeu nu face politica. Acest blestem l-a lasat pentru oameni!

  Noul primar si consilierii pascaneni au fost binecuvantati de un sobor de preoti, la inceputul sedintei festive pentru depunerea juramantului. In cuvantul sau de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI