9.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022

Pascaniul, sub nămeţi şi viscol. Autorităţile spun că muncesc

- Advertisement -

Circulaţia rutieră, dar mai ales cea pietonala, se desfăşoară cu dificultate în municipiul Paşcani, din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului din ultima perioadă. Cele mai mari probleme sunt pe trotuare, pe străzile mici din cartiere şi suburbii, acolo unde nu au ajuns utilajele de deszăpezire şi nu a fost împrăştiat material antiderapant. Administratia locală susţine că toate echipele şi utilajele pregătite, lucrează continuu, cu prioritate pe căile de acces principale, treceri de pietoni şi în zonele spitalelor, ambulantei, şcolilor şi în suburbii.

Pentru intervenţii de urgenţă, legate de starea drumurilor din municipiu, Primăria îi îndemna pe cetăţeni să sune la numărul de tele 0232 76 25 30 sau să apeleze la serviciile societăţii de salubritate la numărul de telefon 0232 763 400.

De asemenea reprezentanţii administratiei locale fac apel la păşcăneni să anunţe Poliţia Locală sau să sune la numărul de urgente 112, dacă văd persoane fără adapost care stau pe stradă. Cei în cauză vor fi identificaţi şi trimişi la Spitalul de Urgenţă Paşcani, pentru îngrijiri medicale şi cazare periodică anunţa purtătorul de cuvânt al instituţiei.

COMMUNICAT DE PRESA

Date fiind precipitațiile sub formă de ninsoare destul de abundente și temperaturile negative, societățile și serviciile comerciale subordonate municipalității au mobilizat toate utilajele și echipele necesare pentru a combate efectele negative ale iernii.

Se lucrează continuu mai ales pe străzile, trotuarele, pante, căile de acces principale și treceri de pietoni cu utilajele din dotare Principalele zone un s-a intervenit sun cele din zona sediilor spitalelor, Serviciului de Ambulanță, școli și suburbii.

Problemele legate de starea drumurilor din Municipiu pot fi sesizate la numărul de telefon 0232.76.25.30. Pentru eventualele probleme apărute pe trotuare sau zone pietonale este disponibil numărul de le telefon al ECO Salubritate 0232 763 400.

Primăria Municipiului Pașcani face apel la cetățeni ca, dacă observă persoane fără adăpost în spații deschise în această perioadă cu temperaturi negative, să apeleze numărul unic de urgențe 112 sau Dispeceratul Poliţiei Locale. Persoanele astfel identificate vor fi conduse la spital pentru a primi ajutorul necesar.

 

 

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Legislativul pășcănean în ședință pe 29 septembrie – DOC

Sedinta de Consiliu Local saptamana viitoare in municipiul Pascani....

Ședință de Consiliu Local pe 29 septembrie, la Târgu Frumos – DOC

Sedinta de Consiliu Local saptamana viitoare la Targu Frumos....

LUCRARI DE PLOMBARE, PE PLOAIE, DE NEVOIE

Lucrarile de plombare a strazilor din Pascani au fost...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow