-3.1 C
Paşcani
joi, ianuarie 20, 2022

Liber la bălăceală la ștrandul municipal. Duminică au fost primele persoane – FOTO

Liber la balaceala, in strandul din municipiul Pascani. Duminica, in prima zi de vara cu vreme frumoasa, doua persoane s-au incumentat sa se scalde in apa de la strandul de pe strada Stadion. Au fost primele din acest sezon, iar administratia locala ii invita pe cei dornici de distractie sa vina la inot.


Potrivit celor spuse de viceprimarul, Cristian Ratoi, se are in vedere achizitionarea mai multor sezlonguri, iar cei care vin sa se racoreasca trebuie sa stie ca apa este monitorizata permanent din punct de vedere al calitatii.

In schimb, strandul municipal ramane si cu un minus deocamdata. Daca veniti sa va bucurati de apa si sa va bronzati, trebuie sa va luati de pe drum bauturi racoritoare sau gustari. In incinta strandului nu este amenajata nici o terasa. Administratia locala abia pregateste licitatia pentru viitorii comercianti.

De precizat este faptul ca tarifele au ramas neschimbate si anume, 5 lei pentru copiii de peste 7 ani si pensionari, 10 lei pentru adulți si gratuit pentru cei mici si veteranii de razboi. Este deschis luni intre orele 12-20, iar de marti pana duminica, de la 10-19. Se pot face si programari la numarul de telefon 0731.777.430, copiii sub 14 ani trebuie insotiti de parinti si este obligatorie tinuta corespunzatoare, respectiv slip si costum de baie. Numarul maxim permis este de 200 de persoane.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Radiografia parcurile din Pașcani. Cetățenii dezamăgiți, mobilier distrus – FOTO

Dezastru in parcurile din municipiu Pascani. Asa numitele locuri...

Focar de coronavirus la Pașcani. 11 cazuri confirmate la Compartimentul TBC

Efectele noului val pandemic, se resimt si in municipiul...

Un minor a tâlhărit un trecător în suburbia Boșteni. Băiatul a fost reținut

Un minor de 17 ani a fost retinut, marti,...

Greva de avertisment în toate școlile din Pașcani

A fost greva de avertisment, miercuri, 19 ianuarie, in...

Ziua Unirii – la Pașcani, Ruginoasa și Iași

Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani organizeaza...