1.7 C
Paşcani
vineri, decembrie 3, 2021

Achiziții publice directe de peste 3 milioane de lei la Primăria Pașcani

Primăria municipiului Pașcani a făcut public, la sfârșitul săptămânii trecute Programul anual de achiziții publice. Conform documentului disponibil pe site -ul instituției, sunt programate 137 achiziții fără licitație publica in valoare totala de peste trei milioane de lei. O parte din ele au fost deja efectuate in primele luni ale anului, înainte de publicarea programului de achiziții, altele sunt deja in derulare, pana la sfârșitul anului.

Pe parcursul acestui an municipalitatea și-a propus sa cheltuie peste 150 000 lei pentru produse de papetărie din care 45 925 lei pentru cumpărarea de hârtie de scris si 73 900 pentru cartușe si tonere de imprimanta. Tot din bugetul local ar urma sa fie achiziționate servicii de asigurări RCA si doua CASCO, pentru 17 mașini ale Primăriei
In valoare de peste 40 000 lei dar si servicii de medicina muncii, câte o ora pe săptămână, in valoare de 88 000 lei.
Administratorul public, Claudiu Bodoasca a explicat ca unele achiziții sunt in curs de desfășurare si ca sumele publicate sunt comparabile cu cele de anul trecut.
In programul de achiziții pentru anul 2021 sunt prevăzute si achiziția a doua autoturisme, 400 l de alcool sanitar 450 l de dezinfectant de mâini, aproape 9000 l de apa , echipamente de protecție in valoare de 64 700 lei, echipamente pentru polițiștii locali , 4500 pliculețe de ceai si zahăr, hârtie igienica, batiste si șervețele de 13900 lei si măști si mănuși de unica folosință de peste 68 000 lei.
Cele mai mari cheltuieli sunt programate pentru achiziționarea de mixturi asfaltice, de prundiș si nisip mobilier stradal, echipamente pentru locuri de joaca precum si pentru refacerea marcajelor rutiere, câte 130 000 lei pentru fiecare.
De asemenea sunt programate si cheltuieli pentru achiziționarea de echipamente IT in valoare de aproape 100 000 lei, servicii de reparații si piese de schimb pentru mașinile si utilajele din dotate in valoare de peste 218 000 lei , 92430 lei pentru achiziționarea a doua remorci si încă 190 000 lei pentru închirierea de mașini si utilaje precum si 30 000 lei pentru servicii de tăiat copaci.

Vezi lista completa aici

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI