18.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021

Gospodarii izolate de santuri pline cu apa – FOTO

Gospodarii izolate de santuri pline cu apa

Accesul in trei gospodarii din localitatea Crivesti, comuna Vanatori este blocat de saptamani de zile, din cauza unor santuri adanci pline cu apa, de pe marginea drumului judetean 208 I. De anul trecut, de cand s-a turnat asfalt pentru modernizarea tronsonului, pe o portiune din apropierea scolii din sat nu au fost realizate santuri betonate, astfel ca apa balteste in fata portilor si chiar in curti, de saptamani de zile.

In unele locuri adancimea apei este de peste un metru, iar localnicii se tem de o posibila tragedie. Mai mult, apa incepe deja sa miroase, iar intr-o curte au inceput sa cante broscutele.

Intrebat despre aceasta problema, primarul comunei, Constantin Lupu, a precizat ca nu au fost prinse in proiectul de modernizare a drumului derulat de Consiliul Judetean Iasi, si efectuarea unor rigole. Tot el sustine ca aceasta problema se mai datoreaza si unui localnic care si-a facut podet din pietris si obtureaza deversarea apei. Promite insa ca in cel mai scurt timp posibil, va gasi o solutie provizorie pentru rezolvarea problemei. 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Stâlp de beton cu fire de curent, doborât in Gâștești

Pericol pe strada 24 ianuarie din suburbia Gastesti a municipiului Pascani, sambata, 25 septembrie, dupa amiaza. Un...

Cum să pui bazele unei grădini ecologice cu legume. Atelier de lucru și vizită în ferma Scufița din Homița

Atelier de lucru și vizită în ferma legumicolă Scufița din Homița din comuna Cristesti, joi, 23 septembrie, in prima...

Au crescut infectările, crește și numărul de vaccinări la Pașcani

Creste numarul de infectari, iar la Pascani a inceput sa creasca si numarul de vaccinari. Informatiile au...

FOTO | Specialiști de la Iași, în vizită de lucru la Palatul Cantacuzino Pașcani. Apel pentru cetățenii care au acasă lucruri cu valoare istorică

Lucrarile la Palatul Cantacuzino din municipiul Pascani sunt in plina desfasurare. Miercuri, 22 septembrie a.c., la fata locului au venit si specialisti de la Complexul Muzeal National Moldova din Iasi, ce vor ajuta la organizarea muzeului municipal. Ei au vizitat cladirea si zona pentru a vedea ce se afla acum la fata locului si cum va urma sa fie facuta amenajarea. //

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI