Gospodarii izolate de santuri pline cu apa

Accesul in trei gospodarii din localitatea Crivesti, comuna Vanatori este blocat de saptamani de zile, din cauza unor santuri adanci pline cu apa, de pe marginea drumului judetean 208 I. De anul trecut, de cand s-a turnat asfalt pentru modernizarea tronsonului, pe o portiune din apropierea scolii din sat nu au fost realizate santuri betonate, astfel ca apa balteste in fata portilor si chiar in curti, de saptamani de zile.

In unele locuri adancimea apei este de peste un metru, iar localnicii se tem de o posibila tragedie. Mai mult, apa incepe deja sa miroase, iar intr-o curte au inceput sa cante broscutele.

Intrebat despre aceasta problema, primarul comunei, Constantin Lupu, a precizat ca nu au fost prinse in proiectul de modernizare a drumului derulat de Consiliul Judetean Iasi, si efectuarea unor rigole. Tot el sustine ca aceasta problema se mai datoreaza si unui localnic care si-a facut podet din pietris si obtureaza deversarea apei. Promite insa ca in cel mai scurt timp posibil, va gasi o solutie provizorie pentru rezolvarea problemei. 

 

Slider