24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

Contract pentru extinderea reţelelor de gaz, pe 40 de străzi

Veşti bune pentru sute de familii de păşcăneni. Administratia locală a anunţat că va semna în următoarele zile contractele de execuţie a lucrărilor de extindere a reţelelor de gaze naturale pe 40 de străzi, în oraş dar mai ales în cele cinci suburbii ale municipiului. Lucrările efective vor începe din a doua jumătate a lunii septembrie după executia proiectelor susţine primarul Dumitru Pantazi.
Este vorba despre străzile Bisericii, Oituz, Mărăşeşti, Bucium Avram Iancu, Razoare, Păcii, Arcului, Vasile Pârvan, Râpă Galbenă, Eternităţii, Zmeului, Şiretului, Şiret 1, Şiret 2, Preda Buzescu, Alexandru cel Bun, Plopilor, Mihai Viteazu, Dimitrie Bolintineanu, Vadu Şiret, Liliacului, Dorului, Mihai Viteazu, Emil Racoviţa, Morilor, rozelor Amunrgului, Tamaduieni 1, Tamaduieni 2, 1 Mai, Gastesti, 24 Ianuarie, Florilor, Pietriş, Şoseaua neamţului, Libertăţii, Bosteni, Ghiocei şi Primăverii.
Edilul municipiului spune că au mai rămas puţine străzi fără gaz în municipiul Pâscan. Problema ar urma să fie rezolvată anul viitor după aprobarea investiţiilor şi parcurgerea procedurilor de licitaţie.
Investiţia este estimată la 1,5 milioane de lei, din bugetul local.
Până atunci locuitorii care vor să se branşeze la reteaua de gaz trebuie să obţină o serie de avize şi să investească în reţelele interioare şi conducta până la stradă. Dosarul poate fi depus la Eon Gaz cu următoarele documente: cererea de branşare, actul de proprietate al imobilului, un certificat fiscal obţinut de la Finanţele Locale, planul de situaţie de la proiectul de autorizaţie şi un acord de principiu eliberat de Primăria Paşcani.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.1 ° C
26.2 °
22.2 °
74 %
2kmh
93 %
mar
22 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI