1.8 C
Paşcani
luni, decembrie 6, 2021

Cu TIR-ul în casă! Ce au mai descoperit polițiștii

Cu TIR-ul în casă! Ce au mai descoperit polițiștii

 Momente de panică pentru o familie din apropiere de Târgu Frumos. Un TIR a ajuns într-o gospodăria după ce șoferul a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic. Paguba a fost majoră iar oamenii legii l-au sancționat contravențional. De asemenea, polițiștii au acționat și pe drumurile publice privind climatului de siguranţă şi combaterea faptelor cu violenţă şi a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.  

Un tir s-a răsturnat în apropiere de Târgu Frumos, în curtea unor localnici. Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 11:00. Potrivit informațiilor, șoferul în vârstă de 49 de ani nu a adaptat viteza la condițiile de trafic. Acesta a fost sancționat de polițiști. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.

„În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale iar şoferul camionului, în vârstă de 49 de ani, a fost sancţionat contravenţional“, a precizat Adina Lupu, din cadrul Poliţiei Iaşi

În noaptea de 07 spre 08 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Târgu Frumos și Compartimentului Rutier Târgu Frumos au acţionat, pe raza de competenţă, pentru accentuarea climatului de siguranţă publică şi combaterea faptelor cu violenţă şi a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.

Au fost legitimate 76 de persoane, controlate 45 de autovehicule, 4 căruțași și 3 baruri. De asemenea, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.060 de lei, dintre care 28 conform O.U.G 195/2002 și 3 conform Legii 61/1991. Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere și 1 certificat de înmatriculare.

Spre exemplu, un bărbat din județul Suceava a fost sanționat contravențional, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare, întrucât inspecția tehnică a autoturismului pe care îl conducea pe DN 28 A Costești, era expirată.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Palatul Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa poate fi vizitat și virtual

Muzeul de Sit Arheologic de la Cucuteni și Palatul „Alexandru Ioan Cuza” de la Ruginoasa (județul Iași)...

Mesaje de Sfântul Nicolae 2021. Urări amuzante și felicitări de trimis celor dragi

Pe 6 decembrie este prăznuit Sfantul Nicolae, ocrotitorul marinarilor și al copiilor. Astăzi, sute de mii de români...

Piesa „All I Want for Christmas is You” a primit statutul oficial de „diamant”. S-a vândut în 10 milioane de exemplare

Dar de preţ pentru Mariah Carey, înainte de Crăciun: celebrul ei cântec "All I Want for Christmas...

Un tânăr teribilist la volanul unui BMW a făcut prăpăd la Hârlău! A scăpat bolidul de sub control şi s-a răsturnat după ce a...

Un accident rutier grav s-a produs seara trecută între două autoturisme. Accidentul a avut loc în orașul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI