1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Ce impact va avea noul cimitir? Primăria așteaptă părerile dumneavoastră

Administratia locală din Pașcani se pregătește sa lanseze procedura de licitație pentru execuția lucrărilor de amenajare a noului cimitir. Deocamdata a fost publicat anunțul in vederea obtinerii acordului de mediu necesar pentru emiterea autorizației de construcție.

 


Cetățenii interesați, mai ales locuitorii din cartierul Fantanele, acolo unde urmata sa fie amenajat noul cimitir, pot consulta documentația si trimite sugestii sau reclamații la sediul primăriei sau la Agenția pentru Protecția Mediului Iași, se arata in anunțul publicat pe site-ul administrației locale.

De asemenea, a fost realizat si un studiu de impact in vedere obținerii Avizului “Sănătatea Populației”. Documentul nu a fost făcut public desi prezintă interes pentru cetățeni. In ultima ședința ordinara, consilierii din opoziție au solicitat primarului explicații privind intarzierea licitației si începerea lucrărilor de amenajare a noului cimitir.

Conform proiectului, noul cimitir va avea o capacitate de 930 de locuri si va fi amenajat pe strada Dragoș Vodă pe o suprafață de 684 mp. Investiția este estimată la 6,7 milioane lei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

CSM Pascani, mai multi bani, performante la fel de slabe

Clubul Sportiv Municipal Pascani are nevoie de mai multi...

Nedelcu: PSD Pascani nu are nevoie de Cristian Ratoi. Sa ramana in alianta care a majorat taxele si impozitele cu peste 40%!

Social democratii pascaneni neaga ca si-ar fi propus schimbarea...

Transport gratuit pentru elevii pascaneni, dupa aproape un an de balbaieli

Vesti bune pentru elevii de la scolile din Pascani...