19.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 17, 2021

Bursa Locurilor de Munca, la Pascani. 121 de persoane selectate pentru interviu, sase angajate pe loc

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi a organizat astazi Bursa Locurilor de Munca, la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani. Editia din aceasta toamna a fost dedicata in special absolventilor, dar nu au fost neglijate nici celelalte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

Potrivit celor spuse de organizatori, au fost prezenti 34 de agenti economici, care au pus la dispozitia celor interesati 514 locuri de munca. Au fost prezente circa 300 de persoane, 121 de absolventi au fost selectati pentru interviu si sase incadrati pe loc la un post de munca.

Angajatorii prezenţi la eveniment au avut posibilitatea de a primi informaţii detaliate de la specialiștii AJOFM Iași referitoare la Legea internshipului, Legea privind efectuarea stagiului pentru absolvenții de învățământ superior și Legea uceniciei la locul de muncă.

De asemenea, în cadrul parteneriatului cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi care are ca principal obiectiv facilitarea tranziţiei către un loc de muncă a viitorilor absolvenţi, elevii din anii terminali ai liceelor şi şcolilor profesionale au participat astăzi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, ca un prim pas în familiarizarea cu cerinţele angajatorilor din diverse domenii de activitate, se arata intr-un comunicat de presa trimis pe adresa redactiei de AJOFM Iasi.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Concurs pentru postul de manager la Spitalul Sfântul Ioan din Târgu Frumos

Consiliul de Administratie al Spitalului de Boli Cronice Sfantul Ioan din orasul Targu Frumos organizeaza concurs pentru...

Furt dintr-un birou, surprins de o cameră stradală. Pagubă de o mie de lei

Un noua presupusa infractiune a fost filmata de o camera stradala intr-o zona din municipiul Pascani. Un...

Aleșii locali roagă cetățenii să nu mai arunce resturile din construcții în pubele. Deșeurile pot fi ridicate de operatorul de salubritate de la domiciliul...

Administratia locala din Pascani face apel, din nou, catre cetateni sa nu mai puna gunoaie rezultate in...

Ajutorul de încălzire se va da printr-o nouă lege. La Pașcani, nu se primesc cereri deocamdată

Ajutorul de incalzire se va da printr-o noua lege la Pascani, la fel ca si in toata...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI