20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Bursa Locurilor de Munca, la Pascani. 121 de persoane selectate pentru interviu, sase angajate pe loc

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi a organizat astazi Bursa Locurilor de Munca, la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani. Editia din aceasta toamna a fost dedicata in special absolventilor, dar nu au fost neglijate nici celelalte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

Potrivit celor spuse de organizatori, au fost prezenti 34 de agenti economici, care au pus la dispozitia celor interesati 514 locuri de munca. Au fost prezente circa 300 de persoane, 121 de absolventi au fost selectati pentru interviu si sase incadrati pe loc la un post de munca.

Angajatorii prezenţi la eveniment au avut posibilitatea de a primi informaţii detaliate de la specialiștii AJOFM Iași referitoare la Legea internshipului, Legea privind efectuarea stagiului pentru absolvenții de învățământ superior și Legea uceniciei la locul de muncă.

De asemenea, în cadrul parteneriatului cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi care are ca principal obiectiv facilitarea tranziţiei către un loc de muncă a viitorilor absolvenţi, elevii din anii terminali ai liceelor şi şcolilor profesionale au participat astăzi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, ca un prim pas în familiarizarea cu cerinţele angajatorilor din diverse domenii de activitate, se arata intr-un comunicat de presa trimis pe adresa redactiei de AJOFM Iasi.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
20.5 ° C
22.1 °
19.1 °
70 %
2.5kmh
0 %
Dum
30 °
lun
34 °
mar
26 °
mie
29 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI