Slider

Casa Municipala de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani organizeaza cea de-a V-a editie a Festivalului pentru Copii si Tineret „Curcubeul Artelor”, in perioada 24-25 noiembrie. Organizatorii isi asteapta concurenti si ii invita sa se inscrie pana la data de 16 noiembrie 2018, pentru cele doua sectiuni, muzica si dans. La festival se pot inscrie copiii si tineri cu varstele cuprinse 7 si 19 ani, grupati in trei categorii.

Prima zi din cadrul concursului, 24 noiembrie, este dedicata pentru interpretare muzicala iar cea de-a doua pentru dans popular romanesc. Daca in ceilalti ani, concurentii puneam in scena diferite coregrafii, anul acesta, fiind cel dedicat Centenarului, participantii pot dansa doar in stil traditional.

Inscrierile se fac la sediul institutiei, iar pentru mai multe informatii cei interesati pot suna la nr de telefon 0721.278.631 pentru muzica si 0747.692.647 pentru dans.

Regulamentul concursului poate fi consultat si pe site-ul bittv.info. Tot de aici se poate descarca si fisa de inscriere.

Mentionam ca festivalul este organizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi si Universitatea Nationala de Arte „George Enescu” din Iasi.

Regulament Curcubeul Artelor 2018 PDF Fisa inscriere 2018 Dans PDF Fisa inscriere 2018 Interpretare muzicala PDF

Slider