1.3 C
Paşcani
marți, noiembrie 30, 2021

Anchetă cu semne de întrebare. Au dispărut filmările cu accidentarea motociclistului, de la ieșirea din Pașcani – VIDEO

Suspiciuni în cazul accidentului grav dintre o motocicletă şi o maşină, ce a avut loc săptămâna trecută, la ieşirea din Paşcani spre Moţca. Familia tânărului care conducea motorul, are suspiciuni în legătură cu modul în care se desfăşoară anchetă şi cum au decurs măsurătorile la faţă locului. Tatăl băiatului spune că acesta ar fi depăşit legal coloana de maşini, fără să încalce legea şi vrea să se facă dreptate în acest caz. Mai mult, crede că ar fi dispărut o filmare cu momentul accidentului.

Familia tânărului rănit grav joi, într-un accident la ieşirea din Paşcani, are suspiciuni în ceea ce priveşte ancheta poliţiei. Tatăl băiatul, Constantin Iuraş, crede că măsurătorile făcute la faţa locului nu sunt corecte şi că se încearcă ascunderea adevărului.

Bărbatul susţine că tânărul ar fi făcut o depăşire regulamentară, însă şoferul autoturismului care vira la stânga spre suburbia Bosteni nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate motocicletei. Tot el susţine că semnele impactului ar fi trecute în mod eronat în rapoartele făcute de oamenii legii. Constantin Iuraş ar fi fost la locul accidentului. A văzut urme de frânare, însă nu a mai găsit panoul publicitar în care a ricoşat fiul lui.

De asemenea, tânărul avea şi un ham cu o camera video, pe care familia a luat-o de la Poliţia Paşcani. Deşi toată lumea se aştepta să fie filmat momentul impactului, nu există nici o înregistrare cu această tragedie. Membrii familiei cred că această filmare ar fi fost ştearsă de oamenii legii, după ce traseul de la Târgu-Frumos şi până la Paşcani, inainte cu doar cateva secunde de momentul accidentului, este stocat complet.

În replică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Anca Vijiac, a spus că dispozitivul s-a oprit cu câteva secunde înainte de momentul impactului şi că nu există nici o filmare cu accidentul. De asemenea, a precizat că rudele pot face o cerere către organele de cercetare penală, pentru expertizarea dispozitivului de stocare a datelor, prin care se va stabili dacă au fost şterse sau nu unele imagini.

Menţionăm că tânărul se află acum internat la Spitalul “Sfântul Spiridon” din Iaşi. În urma accidentului a suferit multiple răni şi nu îşi mai simte trupul de la mijloc în jos. Rudele încearcă să ia legătură cu cei mai buni medici care să îl ajute să se întoarcă la o viaţă normală. Lucra la o multinaţională, ca inginer proiectant.

 

Sursa foto Facebook

DE LA ACELAȘI AUTOR

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

Dictatura: Jurnalistii care refuza sa “prezinte informatiile asa cum le-au fost furnizate de reprezentantii Primariei Pascani”, nu vor fi acreditati

Jurnalistii care refuza sa “prezinte informatiile asa cum le-au fost furnizate de reprezentantii Primariei municipiului Pascani” urmeaza...

Primaria Pascani nu mai ridica deseurile vegetale. Cetatenii trebuie sa le transporte la sere, cu masinile proprii sau sa plateasca societatii CLP Ecoserv

Vesti neplacute pentru pascanenii care locuiesc la case si pentru asociatiile de proprietari de la blocuri. De...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI