12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

Noul manager de la salubritate a semnat contractul. Ce obiective are

 

Societatea de salubritate din Paşcani are un nou manager, de la începutul acestei săptămâni. Este vorba despre Leonard Ursu, consilier local PSD. El a semnat în cursul zilei de ieri cu membrii Consiliului de Administratie contractul de mandat,  ca director interimar pentru o perioadă de 4 luni de zile, timp în care va fi organizat concursul pentru desemnarea noului manager.

Noul director spune că are ca prioritate îmbunătăţirea serviciilor publice de salubritate şi a cerut păşcănenilor să aibă răbdare. În acest sens a fost întocmit un program urgent de achiziţii pentru modernizarea dotărilor, societatea aflându-se din acest punct de vedere în urmă cu peste 20 de ani, cu câteva maşini şi zeci de măturoaie. Obiectivele sale au fost stabilite împreună cu primarul municipiului şi au fost prezentate Consiliului de Administratie.

Leonard Ursu susţine că va fi de găsit mai mult pe teren în rândul muncitorilor, decât la birou. Deocamdată sunt de rezolvat problemele noi de organizare şi câteva sesizări primite chiar în prima zi de mandat. Noul director spune că a fost primit cu reticenţă de unii salariaţi ai societăţii, în urma unor articole apărute în presă locală. El a explicat că nu a făcut niciodată, în spaţiul public, declaraţii jignitoare la adresa unor salariaţilor societăţii, asa cum a fost acuzat.
Menţionăm că noul manager de la salubritate va renunţa la funcţia de consilier local, în şedinţa de la sfârşitul acestei luni. Fostul director Eduard Dumea a preluat funcţia de şef de serviciu al serviciului de avize şi licenţe, dup ace a demisionat din funcţia de manager la jumătatea lunii septembrie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow