-3.1 C
Paşcani
joi, ianuarie 20, 2022

Acces cu cartela, pentru depozitarea gunoiului

După luni de zile de așteptare, una din cele doua platforme betonate amenajate pentru depozitarea gunoiului menajer ar urma sa fie data in folosință. Anul trecut au fost împrejmuite cu gard iar acum doar una dintre ele a fost dotata cu camere de supraveghere si dispozitive de acces pe baza de cartela. Este vorba de platforma amenajată in zona Deal in apropierea cartierului Aerodrom. Reprezentanții Primăriei au anunțat ca au primit deja 200 de cartele de acces care vor fi distribuite asociațiilor de proprietari.

Așadar locuitorii din zona vor avea acces la platforma de gunoi doar pe baza unei cartele. De asemenea modul de depozitare a gunoiului va fi înregistrat de camera de supraveghere. Măsurile au fost luate pentru depistarea si sanctioanrea celor care nu respecta regulile dar si pentru a împiedica accesul persoanelor străine.

Locuitorii din zona spun ca soluția găsită de Primărie este buna si ca in acest fel, cei care locuiesc la case, in cartierul Aerodrom nu vor mai aduce gunoiul la pubelele dintre blocuri.

Primarul municipiului spune ca sunt necesare câteva câteva corecții privind modul de amplasare a camerelor de supraveghere si ca urmează sa fie data in folosință si platforma din zona Vale, cu acces tot pe baza de cartela. Urmează sa fie amenajate încă 100 de platforme, dacă si când vor fi obtinutre finanțări europene.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Copaci taiati de pe domeniul public, pentru inlocuirea unei conducte

La Pascani este usor sa tai copaci verzi de...

CSM Pascani cauta jucatori. Au fost reluate antrenamentele

Echipa locala de fotbal CSM Pascani a reluat antrenamentele,...