More

  A refuzat ajutorul social pentru un loc de munca

  Un tanar din Pascani a venit la audientele tinute joi dimineata la Primaria Pascani, pentru a cere un loc de munca. Reprezentantii administratiei  locale i-au oferit un ajutor social, dar el a insistat ca isi doreste sa munceasca.

  Tanarul are antecedente penale insa acum are familie si copii si isi doreste sa nu mai aiba probleme cu legea. El insa, nu stie sa scrie sau sa citeasca.

  Pana la urma inspectorii de la asistenta sociala au insistat ca el sa fie ajutat sa depuna un dosar pentru ajutor social si au promis ca il vor ajuta impreuna cu inspectorii Agentiei Locale Pentru Ocuparea Fortei de Munca sa isi gaseasca un serviciu stabil.

  Alte cerinte din partea cetatenilor  la audiente au fost legate de investitii, fond funciar, ajutoare pentru medicamente:

  La audiențele săptămânale tinute de conducerea Municipiului au fost înscrise 30 de cereri, solicitările cetățenilor cuprinzând o gama variata de la investiții, gospodărie comunală, patrimoniu, urbanism sau fond funciar. Acestea au fost tinute astăzi de către domnul primar Dumitru Pantazi. O parte din solicitări au primit raspuns pe loc, altele pentru ca lipseau diferite documente au fost direcționate Serviciilor si Compartimentelor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Pașcani.” se arata intr-o postare pe pagina de socializare a Primariei Pascani. 

  Mentionam ca cetatenii municipiului Pascani se pot inscrie la audientele ce sunt tinute in fiecare zi de joi, de la ora 09:00,  printr-o cerere depusa la sediul institutiei publice,la Ghiseul Unic, în timpul programului de lucru.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Apar noi cazuri în focare din Târgu Frumos și Hârlău. Indicele din Pașcani a ajuns la 2,37/mia de locuitori

  Situatia privind numarul de bolnavi COVID-19 pare sa fie tot mai complicata, in focarele de infectie depistate in judet. La Spitalul de Boli Cronice...

  Se ocupă paturile pentru pacienții cu SARS-COV2, în spitalele pășcănene

  Incep sa se ocupe paturile din spitalele pascanene destinate pacientilor diagnosticati cu COVID-19. Vineri, 23 octombrie, reprezentantii Spitalului General CF din municipiu au precizat...

  Primarul si consilierii din Cotnari au depus juramantul

  Noii alesi locali din comuna Cotnari au depus juramantul. Sedinta festiva a avut loc vineri 23 octombrie, incepand cu ora 13.00, la convocarea prefectului...

  Opinii