More

  A refuzat ajutorul social pentru un loc de munca

  Un tanar din Pascani a venit la audientele tinute joi dimineata la Primaria Pascani, pentru a cere un loc de munca. Reprezentantii administratiei  locale i-au oferit un ajutor social, dar el a insistat ca isi doreste sa munceasca.

  Tanarul are antecedente penale insa acum are familie si copii si isi doreste sa nu mai aiba probleme cu legea. El insa, nu stie sa scrie sau sa citeasca.

  Pana la urma inspectorii de la asistenta sociala au insistat ca el sa fie ajutat sa depuna un dosar pentru ajutor social si au promis ca il vor ajuta impreuna cu inspectorii Agentiei Locale Pentru Ocuparea Fortei de Munca sa isi gaseasca un serviciu stabil.

  Alte cerinte din partea cetatenilor  la audiente au fost legate de investitii, fond funciar, ajutoare pentru medicamente:

  La audiențele săptămânale tinute de conducerea Municipiului au fost înscrise 30 de cereri, solicitările cetățenilor cuprinzând o gama variata de la investiții, gospodărie comunală, patrimoniu, urbanism sau fond funciar. Acestea au fost tinute astăzi de către domnul primar Dumitru Pantazi. O parte din solicitări au primit raspuns pe loc, altele pentru ca lipseau diferite documente au fost direcționate Serviciilor si Compartimentelor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Pașcani.” se arata intr-o postare pe pagina de socializare a Primariei Pascani. 

  Mentionam ca cetatenii municipiului Pascani se pot inscrie la audientele ce sunt tinute in fiecare zi de joi, de la ora 09:00,  printr-o cerere depusa la sediul institutiei publice,la Ghiseul Unic, în timpul programului de lucru.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul are un nou primar. Marius Pintilie a castigat la o diferenta de cateva sute de voturi

  Municipiul Pascani are un nou primar. Alegerile locale din 27 septembrie au fost castigate de Marius Pintilie, candidatul PNL, conform datelor provizorii. Pe locul...

  Incident electoral la Blăgeşti, cu un buletin de vot pentru Consiliul Judeţean Iaşi. PIntilie incerca să manipuleze populaţia!

    Incident electoral la o secţie de votare din suburbia Blăgeşti. După ce a votat, o persoană ar fi ieşit afară cu unul dintre cele...