More

  Poliția Rutieră Pașcani are un nou șef

  Biroul Rutier Pașcani are, începând cu data de 1 februarie, o nouă conducere. Este vorba despre Comisarul-șef Manta Vasile-Bogdan, sub coordonarea căruia structura se va afla timp de 6 luni de zile.

  Comisarul-șef Manta Vasile-Bogdan s-a născut la Pașcani în anul 1975. Este absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București, promoția 1998, profil Cercetări Penale, la zi, cu media 9.33. Concurenţa la admitere a fost de 20 de persoane pe un loc.

  După absolvirea studiilor, fost repartizat la Poliția Capitalei, Serviciul Cercetări Penale, unde a activat între anii 1998 si 1999. În acest timp a instrumentat dosare penale pe toate liniile, inclusiv rutier.

  Între anii 1999-2016 a lucrat la IPJ Botoșani, 10 ani de zile ani în cercetări penale și 7 ani de zile în cadrul Biroului Control Intern. În anul 2016 a fost împuternicit șef Birou Control Intern.

  Tot în anul 2016 a venit la IPJ Iași, în cadrul Biroului Control Intern.

  În luna octombrie 2016 a fost împuternicit, pentru o perioada de 6 luni de zile, ca șef al Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv Iași (C.R.A.P.)

  În anul 2017, prin concurs, a devenit șeful C.R.A.P. Iași, unde a avut în subordine 40 de polițiști și a avut grijă de 60 de arestați.

  La data de 1 februarie 2020 a fost împuternicit șef Birou Rutier în cadrul Poliției municipiului Pașcani, pentru 6 luni de zile.

  Printre hobby-urile domnului Comisar-șef se numără fotbalul și ciclismul. De menționat este și faptul că timp de 4 ani de zile a studiat pianul la Şcoala Populară de Arte „George Enescu” din Botoșani.

  Comisarul-Șef Manta Vasile Bogdan a preluat șefia Biroului Rutier Pașcani, după ce imputernicirea pentru o perioada de șase luni de zile a Comisarului Daniel Vârlan a încetat, iar acesta din urmă nu s-a manifestat în vederea unei prelungiri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Apar noi cazuri în focare din Târgu Frumos și Hârlău. Indicele din Pașcani a ajuns la 2,37/mia de locuitori

  Situatia privind numarul de bolnavi COVID-19 pare sa fie tot mai complicata, in focarele de infectie depistate in judet. La Spitalul de Boli Cronice...

  Se ocupă paturile pentru pacienții cu SARS-COV2, în spitalele pășcănene

  Incep sa se ocupe paturile din spitalele pascanene destinate pacientilor diagnosticati cu COVID-19. Vineri, 23 octombrie, reprezentantii Spitalului General CF din municipiu au precizat...

  Toaletarea copacilor, din 2 noiembrie

  Toaletarea copacilor din Pascani va incepe de pe 2 noiembrie a.c. anuntul a fost facut de primarul ales Marius Pintilie in cadrul unei conferinte...

  Opinii