9.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022

Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, sărbătorită la Școala Gimnazială Specială Pașcani

- Advertisement -

În fiecare an, în perioada 26 martie-2 aprilie, la Școala Gimnazială Specială Pașcani au loc activităţi specifice Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului.

Proiectul Albastru pentru solidaritate, o campanie de conștientizare și sensibilizare a comunității, s-a bucurat, ca și în anii trecuți, de succes în rândul instituțiilor de învățământ partenere, care au participat, în localitățile lor, la formarea unei funde umane albastră.

De asemenea, au fost realizat activități de conștientizare, sensibilizare și implicare a comunității în vederea integrării sociale a copiilor cu tulburări de spectru autist.

„Vă invităm să contribuiți cu imagini și clipuri video din campania organizată la nivelul instituției dumneavoastră, postându-le, vineri, 2 aprilie, pe pagina de facebook a instituției din care faceți parte, folosind haștag-urile, #autism, #albastrupentrusolidaritate și #2aprilieZiuaInternaționalădeConștientizareaAutismului și etichetând Scoala Gimnaziala Speciala Pascani (@scoala.specialapascani)”, se arată într-o postare de pe pagina de facebook a Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani.

Aflat la a VIII-a ediţie, acest proiect a crescut an de an, activităţile diversificându-se şi adaptându-se nevoilor comunităţii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow