21 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

Ziua Copilului, sărbătorită la Pașcani – FOTO/VIDEO

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită miercuri, 1 iunie, în municipiul Pașcani prin culoare, veselie, muzică și alte distracții pentru cei mici. Activitățile s-au desfășurat în fața Casei de Cultură Mihail Sadoveanu și în piațeta din fața Primăriei, fără să mai fie închis centrul orașul, ca în ceilalți ani.

De dimineață, în piațeta instituției de cultură au avut loc două concursuri, unul de desene pe asfalt și un altul de graffiti. Cele mai bune creații au fost premiate.

Apoi, de la ora 12:00, au avut loc momente de teatru și muzică – VIDEO AICI.

După-amiază, activitățile de Ziua Copilului au continuat în piațeta din față Primăriei Pașcani. Clubul Impact Special și Asociația Șansa 2010 au organizat mai multe ateliere distractive, iar muzica a fost asigurată de talente locale.

De precizat este faptul că în anii trecuți, Ziua Copilului era sărbătorită cu mai mult fast în municipiul Pașcani. Centrul orașului era închis, zona fiind pusă la dispoziția celor mici, iar în cadrul activităților erau prezente și personaje din desene animate, demonstrații ale forțelor de ordine și altele.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow