25.5 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021
25.5 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021

„Zilele Meşterilor Populari” la Hârlău

Ultimele știri

 

Orasul Harlau se pregateste pentru a doua editie a „Zilelor Meşterilor Populari”. Evenimentul organizat de Primarie si Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova va avea loc în zona centrală a orașului, in perioada 25-26 august 2018.

”Manifestarea va reuni circa 25 de meşteri populari cu precădere din Moldova. Obiectivele principale vor fi promovarea meşteşugurilor artistice tradiţionale şi educarea publicului, în special a celui tânăr, în spiritul cunoaşterii, preţuirii şi respectului pentru tradiţii şi bun gust.
Precizăm faptul că și această nouă ediție este dedicată memoriei muzeografului și omului de cultură Paul Iancu, plecat în septembrie 2017 în Lumea fără dor, omul care a păstorit, vreme de peste un deceniu, tradițiile neamului românesc la Muzeul Viei și Vinului din Hârlău.
Așteptăm publicul local, cel din împrejurimi, dar și oaspeții veniți de peste hotare în „casa” meșteșugurilor tradiționale de la Hârlău.” se arata in comunicatul de presa transmis de organizatori.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
25.5 ° C
26.2 °
25.1 °
60 %
1.9kmh
100 %
vin
25 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI