0.8 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

VIDEO | Spectacol pentru copiii speciali de la Centrul de Servicii Sociale „Sf. Nicolae” din Pașcani

Spectacol folcloric de exceptie sambata seara, 11 decembrie, la Iasi, in care s-au adunat donatii pentru ca 36 de copii de la Centrul de Servicii Sociale „Sf. Nicolae” din Pașcani sa aiba un Craciun mai fericit. Foclorul romanesc a fost pus in valoare de Ansamblul Constantin Arvinte, de tineri talentati din judet, dar si de Ansamblul Folcloric pentru Copii şi Juniori „Florile Moldovei”, a carui debut a avut loc in aceeasi seara.

Pe timpul spectacolului, cei din sala au putut dona pentru copiii speciali din Pascani, care isi doresc ca mosul cel bun sa le indeplineasca dorintele in ajun de Craciun. In sprijinul acestei actiuni, a venit Asociatia Sansa 2010, care prin voluntari a   dat o mana de ajutor.

Strângerea de fonduri continuă, iar cei care vor sa aduca un zambet pe chipul copiilor de la Centrul de Servicii Sociale Sfantul Nicolae din Pascani pot dona prin intermediul contului RO 58 RNCB 0176160764990001, deschis de Asociaţia ŞANSA 2010 la BCR.

De precizat este faptul ca spectacolul a fost organizat de Consiliul Judetean Iasi si Ansamblul Artistic Profesionist Constantin Arvinte, in parteneriat cu Asociatia Sansa 2010 Pascani.

VIDEO AICI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow