-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Viceprimarul municipiului Pașcani, apel la implicarea pășcănenilor pentru realizarea recensământului agricol

Viceprimarul municipiului Pașcani face apel la implicarea pășcănenilor pentru buna desfășurare a recensământului agricol.

În cadrul conferinței săptămânale de presă de la sediul Primăriei Pașcani, Cristian Rățoi a ținut să adreseze, înainte de toate, o rugăminte către toți pășcănenii să-i primească pe recenzori și să le ofere datele cerute.

În această perioadă, are loc colectarea datelor privind efectivele de culturi, terenuri și animale ale cetățenilor. Potrivit spuselor viceprimarului, în Pașcani, recenzorii desfășoară această activitate după orele de lucru.

Cu toate acestea, alți edili se plâng că recensământul agricol este întâmpinat cu reticență și refuz de către cetățeni. Principalul motiv îl reprezintă șirul lung de întrebări la care trebuie să răspundă. Chestionarul prevede 45 de întrebări care trebuie completate de recenzori în format electronic, prin intermediul unei tablete. Un alt impediment l-ar putea reprezenta si frica oamenilor de a fi puși în situația de a plăti impozite.

Precizăm ca recensământul agricol a început pe 10 mai, iar culegerea datelor va continua până pe 31 iulie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow